Goede en duidelijke website incl overzicht van voorraad. Snelle afhandeling en verzending

Duidelijke website, snelle levering ✌🏼

Snel en perfect afgewerkt.

Binnen de 2 dagen na bestelling was het onderdeel geleverd. Goed en transparant opvolgproces via mail. Zelfs een indicatie wanneer het pakje ongeveer geleverd zou worden door Post Nl. Mooier en eenvoudiger kan het niet zijn.

Snel en vlot geholpen

Beste prijs en vlot geleverd

Snelle afhandeling, zeer netjes te woord gestaan, kennis super goed, bestelling dezelfde dag al klaar om op te halen. Kortom een aanrader om eens naar de Wolfswinkel te gaan!

Oplossings- en klantgericht!

Pas 12 jaar na aanschaf ontdekte ik dat er een onderdeel miste bij mijn bosmaaier. Na contact met Wolfswinkel, de leverancier destijds, is het onderdeel alsnog geleverd tegen gereduceerd tarief. Prima service!!

Bestelling niet geleverd, geen contact mogelijk

Slechte ervaring, bestelde grasmaaier is niet geleverd (ander deel van de bestelling wel). Heb meerdere malen gebeld en gemaild, maar in contact komen lukt niet.

Gewoon goed

Goede website, goede prijs, Goede kwaliteit en snelle levering. Ik heb telefonisch contact gehad en ben uitstekend geholpen en geadviseerd.

Precies wat ik er van verwachte.

Had een spoel besteld voor mijn kantenmaaier. Is 15 jaar oud. Had niet verwacht dat er nog onderdelen voor waren. Maar paste perfect en doet het weer goed.

Onevenaarbaar

Zeer snelle levering op het juiste moment, op de juiste dag (verjaardag) prijs, kwaliteit super, mooi verpakt en site zeer eenvoudig te bedienen... kan niet beter 👍👍👍

kleine klant maar toch helder,snelle levering en volgens afspraak, prima.

Even zoeken op internet, snel bedrijf en benodigde onderdeel gevonden. Verder simpel de instructie volgen . kind doet de was. dank voor de snelle levering

Goede ervaring

Snelle goed verzorgde levering van het bestelde item

Correcte en snelle service

Fantastische service

Mijn bestelling werd de volgende dag afgeleverd . Werkelijk een prima service!! Top 👍🏼👍🏼 Bedrijf

Groot assortiment en snelle levering

De onderdelen die ik zocht waren makkelijk te vinden middels de tekeningen. Schappelijke prijzen, vlotte levering en heldere communicatie betreffende de zending, meer kan men niet wensen.

Goede tekening wat bestelling van onderdelen goed mogelijk maakt

Voor mijn Gardena bewatering computer had ik een membraan nodig, bij Gardena en diverse andere sites gezocht maar niet gevonden. Bij Wolfswinkel waren er voor veel artikelen mooie “explosie” views beschikbaar waardoor je alle onderdelen en hun volgorde goed kunt zien en bestellen. De bestelling verliep vlekkeloos en 2 dagen later de onderdelen in bezit. Uitstekende webshop.

absoluut super

uitermate professionele helpdesk en zeer ter zake kundig, een 10+

duidelijke site, snelle leevring, goed produkt

de site om te bestellen is erg duidelijk, bestellen gaat vlot en we hadden het materiaal snel in huis. helemaal super dus

snelle service zonder problemen

Eerste keer een aankoop gedaan bij Wolfswinkel. Ik had dringend nieuwe zaagschoenen nodig. Woensdagvoormiddag besteld, donderdagmiddag reeds toegekomen in België! Super service via de online webwinkel. Via mail wordt je zeer duidelijk en frequent op de hoogte gehouden van de stand van zaken (bevestiging bestelling, aflevering aan verzenddienst, levermoment verzenddienst, na aflevering factuur, ..) Ik ga hier nog bestellen in de toekomst!

Alles prima geregeld en geleverd

Had verkeerd artikelen besteld,geen probleem ,oude terug gestuurd volgende dag het goede Artnr geleverd,toppie

Prima product

geleverd binnen de aangegeven tijd voor een goede prijs, Reageren goed op email

Gewoon topweg een goede website

Top producten en goede service

snelle levering en juiste onderdelen

Snel

13 Krimweg A