up to date

Zeer correcte dienst zowel Online shop als verzending

Zeer goed.

Van a tot z alles inorde.

gemakkelijk, snel en goede service

Gemakkelijk mijn spullen besteld, snelle afhandeling, dus zeer tevreden.

UIteindelijk toch goed gekomen.

Na de initiële bestelling bij Wolfswinkel (met de gebruikelijke bevestiging van bestellen) bleef het een week stil. Een week later gebeld: de spullen waren besteld bij de leverancier en (waarschijnlijk die dag) ook al binnen. Verzenden zou spoedig volgen. Een week later nogmaals gebeld waarbij bleek dat er logistiek iets mis was gegaan. Vanaf dat moment verliep het vervolg van de bestelling snel & positief: die vrijdag gebeld, de volgende dag per koerier thuis bezorgd. Hoewel de doorlooptijd echt sneller had gekund, is alles uiteindelijk wat mij betreft naar tevredenheid opgelost. Ik ga er dan ook vanuit dat dit een eenmalig dingetje was.

Prettig, vriendelijk personeel .

Heel vriendelijke benadering. Oplossingsgericht .

Goese service, staan je netjes te woord en hebben oog voor de klant

Prima service, open en eerlijk in de communicatie...!

Mijn ervaring met Wolfswinkel Groentechniek VOF is prima!

Mijn eerste ervaring is prima, het product kwam later dan gepland maar dit lag aan de leverancier van Wolfswinkel Groentechniek VOF. Na telefonisch contact werd mij dit vriendelijk medegedeeld en kwam het product ook op de nieuw aangegeven datum binnen.

Gewoon goed

Makkelijk bestellen en snel geleverd, goed zoals men mag verwachten.

Tijdige en correcte levering na contact met klantenservice.

Correcte levering die op het afgesproken tijdstip geleverd werd. Contact met klantenservice (Iris) via chat was erg goed . Werd snel, servicegericht en correct door haar geholpen. Webshop ziet er goed uit en is eenvoudig in gebruik.

Slecht

Ik heb meer dan 4 weken op mijn bestelling moeten wachten

Beste keus

Snelle levering, beste prijs!

Ik ben helemaal tevreden over de verkoop/ koop duidelijkheid, verzenden en etc

Ik ben helemaal tevreden over de verkoop/ koop duidelijkheid, verzenden en etc

Perfecte service en goed advies!

Ik ben bij Wolfswinkel goed geholpen. Ze namen de tijd voor me en lieten me rustig alles passen en ervaren zonder er heel de tijd bovenop te zitten. Dit onder het genot van een lekker bakje koffie. Ik kom zeker terug!

Keurig, alles zoals afgesproken geleverd. Zelfs de sleutelhanger werd nagestuurd.

Prima produkt (Husqvarna) en levering. Mooie aanbieding en een prettige shop-ervaring. Zeker een aanrader, en ik kom er voor mijn volgende aankoop voor de tuin dan ook graag weer terug.

Goed en snel

Zelf onderdeel opgezocht volgende dag was het binnen

super en snelle levering!!!

Super snelle levering!!! Alles perfect geleverd.

makkelijk bestellen en snelle levering

makkelijk bestellen en snelle levering

Vlotte bestelling, uitgebreide documentatie op de website, snelle levering .. kortom .. TOP

Super Service,schnelle Lieferung und gratis, toll 👍👍

Goede service, alles zeer prima , geen enkel minpuntje!!!

Goede service, correcte levering en uitstekende informatie betreffende het opvolgen van onze bestelling. Is voor herhaling vatbaar!! Hartelijk dank!!!!

Uitstekende voorlichting en instructie mbt aankoop!

Fantastisch assortiment. Feest om iets aan te schaffen bij een bedrijf die uit ervaring weet wat en waarvoor ze verkopen. Ook de tijd die men hiervoor neemt is een verademing. Grote klasse!!

Goed snel en duidelijk in gebruik

Prima levering tegen scherpe prijs!

We hebben een koolmaaier besteld met als actie extra voordeling de Grasopvangbak bij bestellen. Enige jammere is dat we het in 2 zendingen aangeleverd kregen zonder dat daarover gecommuniceerd was. Dus je checkt dan zelf eerst je bestelling (is het wel goed gegaan) en dan later zie je zelf op de pakbon dat het levering 1 uit 2 is......Dat kan beter. En ook: liever in 1 keer leveren omdat je er nu nog een keer voor thuis moet zijn!

Geleverd volgens afspraak en gunstige prijsstelling.

Keurig geleverd volgens afspraak, gunstige prijsstelling. Fijn dat je keuze hebt tussen vervoerder. Enige dat ik kan bedenken is toevoegen van de mogelijkheid af te laten leveren bij PostNL pakketpost.

Snelle levering, mooie bijl

Duidelijke site, Snelle levering, mooie bijl

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS