Snelle levering zoals beloofd

Snelle levering schoenendoos was wel moeilijk uit de verpakkingsdoos te halen maar uiteindelijk gelukt

Super service

fantastisch super snelle bezorging👍 Mijn man blij! ik blij!

gewoon topshop zoals het moet

Goede prijs en vlot geleverd

Alles verliep heel netjes, goed gevoel

Alles verliep zoals je mag verwachte . Duidelijke website, snelle levering en heldere communicatie waardoor duidelijk werd wat je mag verwachten en aan die verwachting werd voldaan.

Kom zeker weten terug

Fijn t shirt voor een acceptabele prijs

Super snel verzonden. En goed materiaal.

Lage prijs, goede service

Snelle levering en in vergelijking met andere aanbieders, absoluut de laagste prijs. Zeer tevreden, dus een aanrader

Product levering duurt lang maar levertijdstip redelijk goed gecommuniceerd.

Geweldig, conform de afspraak

Lage prijs en een goede service

goede service

helemaal tevreden

zeer goed duidelijke site goede prijs kwaliteit

Was voor een onderdeel van gardena opzoek en kwam terecht bij van wolfswinkel groentechniek. Had meteen het juiste onderdeel gevonden met de juiste onderdelen lijst echt super fijn. Daarnaast ook nog op voorraad en snel in huis zodat we weer snel gebruik konden maken van onze waterpomp die we nu zo hard nodig hebben. met vriendelijke grdoet. Ceriel Bolwerk

Snel bezorgd

Top en snel geregeld.Alleen jammer als je 3x inleg zooltjes besteld het in 2grote dozen komt terwijl t door de brievenbus kan

Prima,en eerlijk

Drie aanvragen gedaan, wolfswinkel met klasse de goedkoopste bol .com per rolletje 15 *€ dan eentje van 11 € tenslotte betaal ik 8,35 € service is top

Veel keuze en overzichtelijke webshop

Goede prijs, prettige winkelervaring.

Goede communicatie, snelle levering en goede service.

Efficiënt

Waren wat problemen met leverancier, maar alles is toch in orde gekomen, mits wat vertraging

Goede en snelle service

Goedkoopste tav het artikel wat ik graag wilde hebben. Duidelijke communicatie en zeer snelle verzending. Een nieuwe tevreden klant erbij :-)

Zeer tevreden.

Ik heb een reparatiesetje besteld en de volgende dag ontvangen. Hopelijk past alles maar dat denk ik wel.

Duidelijke website, snelle levering

Direkt bevestiging via email

Goed geregeld

snelle service en vlotte levering

Vlotte en duidelijk afhandeling en items héél kort na bestelling reeds verstuurd.

snel en goed verzorgde bestelling

snel en goed verzorgde bestelling

Supersnelgoed

Na de bestelling binnen een paar dagen keurig netjes thuisbezorgd. Prijs-kwaliteit-afhandeling is perfect!!

Correcte levering binnen de afgesproken termijn.

Goede website voor aankoop originele onderdelen.

Product snel gevonden, besteld en geleverd.

Product snel gevonden, besteld en geleverd.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS