Topservice

Goede en snelle service van Wolfswinkel. Vriendlijke prijzen bovendien. Niet alles van het Gardena microdrip systeem was in voorraad maar dat heeft Wolfswinkel opgelost door vlot een deellevering te sturen. 2e levering kwam er snel achteraan.

top bedrijf

nemen uitgebreid de tijd voor je in de advisering, en zoeken produkten uit en bellen hierover terug. Kortom een zeer prettige ervaring.

Goede service en op voorraad waar ik voor kwam.

Goede kleding om teken af te weren. En fijne wandelschoenen van goede kwaliteit.

Duidelijk site en goede(snelle)klantenservice

Was al enige tijd op zoek naar een FjallRaven broek die niet meer in de reguliere kampeerzaken te verkrijgen was. Via de site van Wolfswinkel uiteindelijk gevonden en na snelle reactie van hun klantenservice op mijn mail, binnen 1 dag in huis.

Snel en goed

Makkelijk te bestellen ,correcte levering

Het is een stuk rijden om er te komen want hier in de buurt is geen husqvarna dieler maar de prijs is netjes en wordt vriendelijk geholpen

goede service,snelle levering en netjes verpakt.

goede service en snelle levering netjes verpakt.

Snel en goed

Prima website, konden goed vinden wat we nodig hadden. We hadden elkaar niet helemaal goed begrepen over aflevering, jammer, maar is goed gekomen!

Kundig, vriendelijk, snel en servicegericht

Prettig contact, zowel telefonisch als in de winkel. Goed advies over mogelijkheden van tuin besproeiing. Zeer ruim assortiment op dit gebied en zowel op de website als in de winkel vlotte levering en service. Wij zijn er blij mee!

duidelijke site en prima verwerking, dik tevreden.

Via de webwinkel een bestelling geplaatst voor een onderdeel van mijn Flymo grasmaaier. Op de site gemakkelijk terug te vinden dat dit onderdeel ook geschikt is voor mijn model. Tov. van concurrenten veel lagere bezorg-administratiekosten. bestelling geplaatst en ondanks de feestdagen 4 dagen later thuisbezorgd. Prima

Een goede speciaalzaak, met kennis van de producten.

Ik werd er goed geadviseerd, en er werd veel waarde gehecht aan wat ik als klant wil of verwacht van een product.

Goede, snelle afhandeling.

Groot assortiment en dus veel keus.

Goede en snelle service/bezorging

Vest besteld en snel geleverd

Heldere communicatie snelle levering

Gewoon goed

Het artikel was er de volgende dag al en is afgeleverd.

Snel goede uileg

Duidelijk Snel en vlug.

Goede complete service met een geleverd top product.

Bestellen ging bijzonder gemakkelijk. Middels mails werd alles bevestigd. Continue informatievoorziening over levering.

Een goed en betrouwbaar bedrijf

Ik ben heel blij met mijn bestelling een goed en origineel product en helemaal super snel geleverd, ik beveel dit bedrijf iedereen aan.

Alles prima volgens afspraak geleverd voor de beste prijs!

Prima, Alles duidelijk en volgens afspraak verlopen. Snelle levering tegen de beste prijs.

Ik wou bestellen veranderen en alles was in 10’ geregeld

Enorm blij met levering klein onderdeeltje waardoor kettingzaag weer werkt. Website maakte keuze voor het juiste ringetje eenvoudig. Zo’n klein ringetje zou alleen in een kleinere envelop mogen.

goede service

alles tot in de puntjes verzorgd; van bestelling tot levering

Goede service, snelle levering , keurig aangegevenmojn vriend

Mijn vriend Paul de Goede heeft uw bedrijf geadviseerd. Ik zocht een houtklover voor aanmaakhoutjes. Perfect. Product was ff niet te leveren, goed op de hoogte gehouden Mocht ik de €100 winnen , deel ik dit met hem

Super winkel snelle levering zoals hey zou moeten zijn top winkel

Super tevreden en snelle levering nog wel naar België en het product is top in orde net als je de bestelling laat verzenden met post.nl komt op tijd hier in België aan zoals ze het zeggen van post.nl top service en zeer aan te raden winkel

prima goede en netjes

prima goede en netjes