Pluspunten
Absoluut een snelle reactie tijdens de oriëntatie-, opname- en offertefase.
Montage en uitleg na de aanleg ook keurig netjes en complimenten voor het kennisniveau van Ruben! Na mijn idee zit hem hier ook de kracht van de organisatie. De machine kun je bij wijze van overal kopen, maar de vent maakt de tent zeg ik wel eens en dat is hier het geval.
Al met al ben ik zeer tevreden over de aanleg en de organisatie.
VerbeterpuntenNa de realisatie zijn er nog een paar restpuntjes waaronder o.a. bijvoorbeeld een draad dat omhoog komt zetten. Op dat moment zal je (na mijn idee) per mail niet moeten aangeven dat de klant deze zelf maar even opnieuw in de grond moet stoppen, maar zorg dan even dat je er op korte termijn bent om dit op te lossen ;-) De klant betaald niet om vervolgens zelf nog een kabel in de grond te moeten leggen... Dit is absoluut geen enorm puntje van kritiek hoor, maar meer een tip dat wellicht de reactie even een telefoontje zou moeten zijn i.p.v. een mailtje... stukje klantbeleving zeg maar. Anyway we zijn dik tevreden en we zien Ruben vast snel haha
Er komen snel nieuwe bestellingen, want het is immers een product dat zich werkend tijdens een BBQ of tuinfeest verkoopt.