Pluspunten

Supersnelle levering en goede prijzen. Er ontbrak een onderdeel in de levering, maar dit werd direct nagestuurd met een presentje! Top klantenservice

Wellicht iets meer aandacht aan de verpakkingsmethode (grotere doos met opvulmateriaal voor betere bescherming).

Pluspunten

Ruime keuze, makkelijk te navigeren site en zeer snelle levering. Dinsdag twee ringen (afdekkappen) voor een Husqvarna T 35 trimmerkop besteld en woensdagochtend voor om half twaalf al in huis. Aan deze snelle service kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

n.v.t.

Pluspunten

-aanbod -commentaar -levering

Pluspunten

alles correct

Pluspunten

Snelle telefonische respons. idem levering nadien. Alles keurig verpakt Erg tevreden!!!!

Pluspunten

Snel vervanging van beschadigd onderdeel

Product was beschadigd door verzending

Pluspunten

Groot aanbod en snelle levering.

Pluspunten

snelle levering veel op voorraad

Pluspunten

Voor mij waren er enkel positieve puntjes, de prijs was zeer competitief, de mogelijkheid om meteen intracommunautair af te rekenen was zeer onverwacht maar geweldig, de stukken waren op stock en ik kreeg ze volgende dag al geleverd. Ik stel voor om deze internet site verder te evolueren op deze wijze

Ik heb verder niet echt op de website doorgezocht, maar het zou zeker goed zijn als vele stukken van de grasmaaier bij jullie te bestellen zijn, dat er eventueel cursussen worden georganiseerd om de grasmaaiers beter te kennen, en misschien ook uitlees en update aparatuur beschikbaar maken. Maar dit zijn enkel tips naar gelang mijn behoeften en weet zelfs niet of jullie ze misschien al niet in toepassing hebben...

Pluspunten

Netjes op tijd bezorgd en keurig verpakt.

Pluspunten

Direct na mijn bestelling kreeg ik netjes telefonisch aanvullende informatie. Volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service !

Pluspunten

Dank voor vlotte verzending.

Pluspunten

Keurige correspontie en levering volgens afspraak!

Pluspunten

Snelle en goede levering. Kon ook een product toevoegen aan de bestelling, de afhandeling ervan ging heel efficient. Goede prijstelling

Pluspunten

Vlotte duidelijke communicatie via de mail erg prettig, levering zeer snel goed verpakt.

Pluspunten

Pluspunten

Supersnelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Had perongeluk de verkeerde schoenen gehad. Even gebeld en het was de volgende dag gelijk binnen. Helemaal top geregeld, verkeerde pakken kan gebeuren.

niet echt

Pluspunten

Snelle levertijd, goede service, alleen kwaliteitsspul.

Pluspunten

Zeer uitgebreide keuze van producten in tal van categorieën. De bijl van het merk Husqvarna die ik hier gekocht heb is nergens in standaardwinkels zoals Brico of Gamma te vinden. Ik heb ook gemerkt dat de prijzen hier aanzienlijk lager zijn als op andere locaties. De levering verliep zeer vlot: na twee dagen had ik mijn bestelling al ontvangen.

De beschrijvingen en specificaties van sommige producten zijn soms wat verwarrend.

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling van de bestelling. Het gevraagde product dus snel binnen gehad. Verder zijn de Gransfors bijlen een prachtig product en hoop er vele jaren plezier van te hebben.

Duidelijker vermelden dat de grote kloofbijl geschikt is tot het midden zwaar kloof werk.Voor het grotere werk is misschien de kloofhamer de aangewezen bijl.

Pluspunten

goed verpakt en op tijd!

Pluspunten

Vlotte levering en netjes verpakt.

Routing naar betaling op de website ( wel/geen account aanmaken?) was onduidelijk. Althans op de tablet.

Pluspunten

Veel dank voor de supervlotte afwikkeling van mijn bestelling. De zaag doet het uitstekend!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS