Pluspunten

Zeer snelle levering, ik had het materiaal de volgende dag al in huis. Vervoerder was ook op tijd. En de juiste materialen ontvangen die ik besteld had.

Geen!

Pluspunten

correcte en snelle levering

Pluspunten

Snelle en vlotte levering en goed verpakt Supperrrrrrrrrrrrrrrr !

Pluspunten

Scherpe prijzen. Groot gamma Professionele kwaliteit Snelle levering Buitenlandse B2B factuur zonder BTW

Voor België eventueel BPost gebruiken zodat pakket in de post kan worden afgehaald indien niet thuis.

Pluspunten

Artikelen waren snel binnen. Laarzen waren helaas een maat te groot besteld. Woensdag retour gestuurd en vrijdag al weer de nieuwe binnen.

Pluspunten

Duidelijk webshop Snelle levering Sommige zaken zeer competitief geprijsd

?

Pluspunten

Supergoede service... Uitleg per telefoon over keuze produkt en nog supersnelle levering ook nog. Prima hoor! Volgende bestelling weer gewoon via jullie!

Pluspunten

Kwalitatief hoogwaardige producten en de beste prijs. Ik heb vergeleken, zelfs voordeliger dan waar het in de aanbieding is. In mijn ongeval een Silky zaag. De volgende dag al in huis.

Grotere of meer plaatjes bij producten.

Pluspunten

kloppende productbeschrijving. duidelijke foto's die overeenkomen met het product. Vandaag besteld morgen in huis

Pluspunten

goede mailwisseling, snelle levertijd, en goed verpakt

Pluspunten

Pluspunten

prima telefonisch geholpen en zelfs de monteur weet de goede broekmaat (zaagbroek) te benoemen.

ik dacht dat een kettingzaag op euro-benzine liep. Gelukkig had ik dit op tijd door maar had wel duidelijker vermeld kunnen worden (bijvoorbeeld met een sticker bij het brandstopvulpunt).

Pluspunten

Super. Services. Men hakt bij wolfswinkel met het juiste bijltje. Binnen 24 uur 2 bijltjes rijker.

Pluspunten

assortiment snelle levering

geen

Pluspunten

Product presentatie op de website was glashelder. Bestelling werd razendsnel bezorgd en was perfect verpakt.

Pluspunten

Fantastische winkel, zeer klanten vriendelijk. Ik kom graag terug shoppen!

Niets te verbeteren.

Pluspunten

Zeer snelle levering Voorraad Zeer goede prijs

Pluspunten

site menu springt steeds terug naar boven

Pluspunten

snelle bezorging ruime keuze

?

Pluspunten

De site ziet er goed uit. Bestelling was een set kloofbijlen van fiskar.Een bijlen slijper van fiskar en een band voor hout te kloven.Vandaag besteld en morgen in huis toppy Een leuke webshop voor in te winkelen

Het assortiment aan vulle met stihl producten.De verpakking van het pakket iets meer in tape de doos was open gescheurd en ik was bang dat er iets weg was.Gelukig wad dat niet zo.

Pluspunten

Een hele goeie en serieuze topservice alles is goed geregeld heb geen 1x contact moeten opnemen omdqt alles zo supergoed geregeld is ik krijg alle informatie wst ik nodig heb na mijn bestelling en word goed op de hoogte gehouden ook een hele snelle levering daar ben ik ook superblij mee voor mij geen andere website meer

Totaal niet van toepassing hier kunnen andere webwinkels veel van leren

Pluspunten

Goede communicatie, snelle verzending

geen

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS