Schnell und Original-Ware

Alle Teile schnell und sicher verpackt geliefert. Alles Original-Teile. Dafür ist der Preis dann auch in Ordnung.

Goed geholpen, fantastisch product

Na telefonisch overleg online besteld en afgehaald in de winkel. Mooi om de winkel te bekijken. De wood stove lag netjes voor ons klaar. We komen zeker nog eens terug.

Makkelijk te bestellen, snel en netjes bezorgd.

Ganz toll,prima Service ,schnelle Lieferung.

very quickly

All good for me !

Zoals altijd, onderdelen zijn makkelijk vindbaar en snel geleverd

Door de zeer complete zoekfunctie had ik mijn onderdelen heel snel gevonden en durfde ik zonder twijfel te bestellen. Het product werd snel geleverd waardoor m'n grasmachine weer rap inzetbaarv was, geen overbodige luxe met dit groeizame weer!

Auswahl, Versand & Preis waren Top

Ich konnte an Hand einer Zeichnung das defekte Teil für meinen Rasenmähertraktor online raussuchen. Super schnelle Lieferung. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed op hoogte gehouden en groot assortiment

Snelle levering van de onderdelen die op voorraad waren. Ook duidelijk inzicht in wanneer de onderdelen, die niet op voorraad waren, geleverd zouden worden. Heel uitgebreid assortiment.

Prima product. Snelle service

Prima product . Snelle levering

great stock

I found every pieces I needed in one website. great stock pieces

Doen precies wat ze beloofd hebben

Van bestelling t/m levering: je wordt steeds op de hoogte gehouden.

snel en correct geleverd

volgende keer weer naar wolfswinkel

Snel en precies

Onderdelen snel gevonden nog sneller besteld en geleverd.

super snelle levering en goedkoop

besteld via internet kwam ik bij jullie uit goedkoop en snelle levering vlgs afspraak.

Het gaf me gelijk een goed gevoel een fijn en betrouwbaar bedrijf waar ik zeker vaker zal bestellen .

Super service

Snelle klantvriendelijke service.

prima materiaal en service

Duidelijke materiaal beschrijving, bestellen en leveren. Super, mijn dank!

Goed product - goede prijs

De Fiskar plant-schepjes zijn gemaakt van versterkt gerecycled materiaal en voelen heel stevig aan. Prijs was prima.

Super ervaring

Via de webwinkel een stuk tuingereedschap besteld. De ene dag besteld en het werd de volgende dag al geleverd, netjes verpakt en het bestelde ook keurig geleverd gekregen. Gezien de reviews even getwijfeld om hier te bestellen, maar in één woord "uitstekend"!

Ze doen wat ze beloven

Perfecte levering ouderwets geborgd op de digitale manier van nu.

Alles super.

Es hat alles reibungslos funktioniert. Sehr schnelle Lieferung. Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

eerste bestelling, bijna compleet.

gevraagd waar nabestelling bleef en gelijk de volgende dag een track en trees gekregen.

Een prima complete en snelle levering

Prima ervaring, alles klopte.

Goed en plezierig verwerkt ook al was het vakantietijd

De vakantieperiode leverde wat vertraging in de levering op. Mijn vragen daarover werden vriendelijk beantwoord. Daarna volge levering zoals toegezegd. Het product is natuurlijk prima in orde,

Alles bestens abgelaufen, gerne wieder

Kontakt bestens, rasche Antwort bei Anfragen, Nachlieferungen termingerecht.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire