Top van bestellen tot ontvangen

Fijne website, duidelijke productomschrijving, makkelijk te bestellen, goed op de hoogte van de verzending en levering. Product zoals verwacht. Super blij mee. Eerste aanmaakhoutjes zijn er al mee gemaakt

Gut

Die Ware wurde zum genannten Zeitpunkt auf den Weg gebracht, war sicher verpackt und in sehr gutem Zustand. Nur die Dauer des Transports war zu lang und es wurden täglich andere Liefertage genannt. Aber das ist nicht Ihre Schuld.

Ik kon de onderdelen opzoeken via tekeningen van de fabrikant. Erg handig! Daarna keurig snel geleverd!

Très bon site

Très rapide Beaucoup de choix Super

Alles in Ordnung.

Bin voll zufrieden.

Top Bearbeitung obwohl es ein Falschlieferung gab. Sehr guter Service

Sehr guter Service

Top !

Bonne communication, service expédition GLS très rapide. Pièces tondeuses conforme. Tout impeccable.

The Perfect Lawn Mower

The Husqvarna HiCut 64 is an excellent lawn mower that delivers a clean, fast cut without the need for fuel. It’s eco-friendly, completely silent, and I love that I’m no longer exposed to exhaust fumes like with gas-powered machines. Another big plus is that it makes almost no noise, which makes mowing the lawn a much more pleasant experience. The price is very reasonable for the quality offered. Ordering through the website was easy, and delivery was flawless. I highly recommend both the product and the online store!

Sehr gute Erfahrung gemacht

Bestellung und Versand haben alles sehr gut geklappt. Gern wieder

Goede service. Ruim assortiment Top

Goede duidelijke site

Uitmuntend

Heel het proces van bestellen tot levering uitmuntend

War alles ok

Past ist ok

Ze doen wat ze beloven met een goede communicatie

Prettige service ook al kocht ik maar iets van € 14,00. !!

All okay

All okay ✅

Professionell

Schnell und professionell

Mijn ervaring met Wolfswinkel Groentechniek is positief. Tot 2 x toe is er een onderdeel gratis opgestuurd omdat de verkeerde maat sproeiernaald in een setje van Stihl zat. Daar kon Wolfswinkel niets aan doen maar ze hebben dit prima opgelost ook nadat er een zending verdwenen was bij Postnl en we toch een nieuw onderdeel opgestuurd kregen. Vandaar mijn positieve review voor dit bedrijf !!

Es gibt nichts zu bemängeln

+++alles bestens+++unkomplizierter Kontakt+++schnelle Lieferung +++

super mooi kinder tuinmachines

Wat leuk dat jullie ook tuinmachines hebben voor kinderen en van een zeer fijne kwaliteit mijn kleinzoon is er super blij mee

Duidelijk overzichtelijke website en snelle levering.

Excellent Service and Great Prices!

Cheaper to buy from Germany than the UK, even with delivery costs factored in. Will buy from Wolfswinkel again.

Lieferung

Lieferung könnte etwas schneller gehen. Aber sons alles Okay!

echt betrouwbaar en stipt

Elke levering juist en op tijd en bij een fabrieksfout van 1 artikel meteen de correcte actie zodat dit vervangen werd.

Alles Bestens

Schnell, korrekt! Produkt wie beschrieben! Gute Kommunikation

Schnelle Lieferung; Ware wie beschrieben;

Ware und Lieferung wie angeboten auch eingehalten

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.