super

snelle levering van de sneeuwschuiver , goed verpakt,

goede verhouding product en prijs

De sneeuw is inmiddels verdwenen, maar ik ben ervan overtuigd dat deze Finse sneeuwschuiver van Wolfswinkel een topproduct is.

Helemaal geweldig!

Ik zocht nog een sneeuwschep met stalen strip van de Gardena. Bij de meeste winkels waren ze uitverkocht en uiteindelijk kwam ik bij Wolfswinkel Groentechniek uit. Gelijk hier besteld en betaald. Service was perfect. Ik werd goed op de hoogte gehouden w.b. staat van mijn bestelling. Alleen jammer dat PostNL behoorlijk zat te klunsen maar dat terzijde. Uiteindelijk heb ik mijn sneeuwschep in goede orde ontvangen.

kwaliteit

Ik heb bij dit bedrijf gekocht, om dat ze bekend staan dat ze kwaliteit producten Verkopen. Ik moest wat langer wachten, maar kreeg net bericht met excuses dat de levertijd wat uitliep. de olie lampen die ik gekocht heb voor als stroom uit valt zijn mooi. En uitstekende kwaliteit. Groet Natasja

Snelle bezorging

Bezorging ging snel met een goede communicatie.

Snelle levering, product precies zoals in de beschrijving werd aangegeven.

Einfach Top

Rasche Lieferung ,gute Qualität und Große Auswahl.einfach Empfehlenswert.

Prima, doen wat beloofd wordt

Heb klapzaag besteld Netjes geleverd zoals beloofd

Ruim assortiment met concurrerende prijzen

Een bestelling geplaatst bij Wolfswinkel. Ruim assortiment met een concurrerende prijs. Je kan veel dingen voor een goede prijs kopen. Verzending is volgens afspraak gebeurd en de aflevering ging goed met PostNL. Andere vervoerders zijn ook mogelijk. Ik ben positief verrast en zal vaker iets bestellen bij deze webshop. Bedankt!

Super makkelijk te bestellen en snel geleverd

Top , geen enkel min punt

Passze alles.

Ware wie beschrieben, schnelle und gute Abwickelung. Gerne wieder.

Qualität und schneller Versand! Einfach Top!

Super Service inklusive Website schnelle Lieferung.

Wenn du ein Ersatzteil finden willst, bist du bei Wolfswinkel richtig.

Snelle levering en goed product.

Juiste onderdelen geleverd.

Onderdelen van Husqvarna kettingzaag zijn goed geleverd en passen uitstekend.

Zeer goed geholpen aan de telefoon

Ik had met spoed een stuk gereedschap nodig. Het was al laat op de middag. Even gebeld, supergoed geholpen en dezelfde dag nog verzonden! Ook nog het bezorgmoment extra vroeg kunnen kiezen dus alles is goed gekomen! Super bedankt!

Een heel betrouwbaar bedrijf

Vanaf bestelling tot levering, werd ik op de hoogte gehouden. Product was precies wat ik zocht. Goede prijs/kwaliteit. Kortom een heel betrouwbaar bedrijf.

Super Service, schnelle Lieferung. Gute Angebote

Bin sehr zufrieden

Fantastische service en snelle levering

Alles is simpel en duidelijk via de email en snelle levering top!

Overzichtelijke webwinkel, makkelijk te bestellen

Overzichtelijke webwinkel, duidelijk wanneer de verwachte lever datum is.

Snel geregeld; goeie kwaliteit

Prima ervaring. Kom zeker terug

Snelle en professionele service

Ik werd snel geholpen door personeel wat wist waar ze mee bezig waren! Ook de bestelling is snel in goede orde ontvangen.

Prima bevallen en zeer goed ingepakt.

Zag op de site van Wolfswinkel Groentechniek VOF, diverse hand sneeuwschuivers met een heldere uitleg erbij, dus mijn keuze was snel gemaakt. Besteld en keurig verpakt ontvangen, wat wil je nog meer, prima toch.

Onderdeel voor een kettingzaag besteld, site prima en duidelijk aangegeven voor welke machine het onderdeel geschikt was. Past perfect, verzending van ook goed. Niks op aan te merken.

Top ervaring

Heb de arkpro gekocht en bevalt super

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.