Super, produits conformes à mes attente

Je suis ravi de ma pièce, par contre changé de transporteur, ma pièce devait être livré le vendredi matin. Le chauffeur était à 1 km de chez moi il est parti en disant qu'il n'y avait personne à la maison alors que j'étais là j'ai téléphoné à la société qui m'a dit qu'il n'y avait personne. Donc ma pièce m'a été livré que lundi après-midi. ( GLS ) À fuir

Duidelijke shop,snelle levering.

Onderdelen makkelijk op te zoeken,snelle levering.

simpel, snel en duidelijk

Super, goed te vinden duidelijke site

Bestelling heel correct en vlot verlopen.

Eenvoudige en duidelijke website. Bestelling verzorgd en snel ter plaatse. Bedankt.

Snelle en probleemloze levering voor een goede prijs.

Navigeren op de site is makkelijk en er is meteen te zien wat de voorraad van een product is. De prijzen zijn concurrerend. Bestellen gaat daarna makkelijk en de aflevering is snel en probleemloos.

Goedkoop en snel geleverd!

Goed artikel met laagste prijs en snel geleverd!

Snel en gemakkelijj

Duidelijke wwbsite, snelle levering

Komen beloften niet na.

Voor 16.30 besteld is vandaag verzonden blijkt in de praktijk niet de werkelijkheid. Ik heb mn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Formidable!

Lamswollen trui met versterkingsstukken op schouders/ellebogen was binnen 24u geleverd, top!

Supersnelle service

Uitstekende product ontvangen, goede communicatie en zeer snelle levering.

Schnelle Lieferung schnelle Abwicklung und Zuverlässigkeit

Ich habe zwei Sachen bestellt und eine ist sofort angekommen und die andere ist auf dem. Sie packen die Lösung an, versenden sofort wenn die Artikel am Lager sind. Keinerlei

Goede service en goede prijzen

Bestelling die ik gedaan had was eerst niet juist want verkeerd geleverd. Maar dit is zeer netjes opgelost verkeerde goederen zijn retour genomen en ik ben zeer tevreden

Snelle levering, topproducten!!!

Snelle levering, topproducten!!!

Top.

Preis-Leistung top. Verpackung und Sendungsverfolgung top.

Heel ruim aanbod

Goed en snel geleverd

Schnelle & zuverlässige Lieferung

Schnelle & zuverlässige Lieferung Die Beschreibung des Produkts und deren Lieferung stimmten zu 100% überein. Schnelle Lieferung via GLS hat seht gut funktioniert Kommunikation mit GLS war sehr gut (z.B. Ablegeort)

Tout c’est passé comme prévu , impeccable

RAS

Snelle service tegen goede prijs

Snel besteld en geleverd. Prijs is concurrerend!

altijd top service!!

altijd top service!!

Gewoon zoals het hoort

Snel, behulpzaam en juiste advies!

achat de pièce pour robot tondeuse Husqvarna

la pièce commandée pour mon robot Husqvarna est conforme et s'insère parfaitement dans le robot, Envoi rapide et pas trop cher. Je recommande cette société

Schnell und zuverlässig

Gut schnelle lieferung

Alles bestens, bin sehr zufrieden!

Es hat alles super funktioniert, ich bestelle bei Bedarf gerne wieder!

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.