Perfekte Abwicklung von der Bestellung bis zur pünktlichen Lieferung, schöne Homepage!

Ich habe eine Fiskars Hundebürste bestellt. Die Internetseite ist sehr ansprechend und die Bestellung war dementsprechend einfach durchzuführen. Über den Versand wurde ich laufend per Email informiert, guter Service. Geliefert wurde zeitnah (wie angegeben) mit GLS. Die Ware ist top, mein Hund und ich sind sehr zufrieden. Vielen Dank!

Rasche, problemlose Abwicklung

Schnelle Lieferung, gutes Produkt

Sehr guter und schneller Kundendienst

Perfekte Problemlösung

Prima afgehandeld

Er was een foutje in de levering geslopen. Maar toen ik het aangaf is er direct actie ondernomen en per direct alsnog de accu toegestuurd. Deze is de volgende dag geleverd. Bedankt.

Goed voor elkaar qua communicatie

Hele fijne winkel

Ik ben goed geholpen, erg vriendelijk personeel en een erg leuke winkel, ik ga er graag even rondkijken.

1.5month ship, bad service no information.

Poor information on order status. Delivery over 1.5 month No information tha timport duty would be needed as paid in GBP but unaware was shipped from elsewhere and no duty has been paid! Shocking service. Not recommended.

• Would you recommend us? No

prefect

snel geleverd ondanks de feestdagen

Snelle en vlotte levering

Via email wordt je exact op de hoogte gehouden van je bestelling.

Très bon site je recommande

Doen wat ze zeggen

Snelle levering goed verpakt en op de hoogte gehouden van levering

Snel reactie op mijn mail

De bestelling voldeed aan mijn verwachting!

De prijs en de kwaliteit van het bestelde artikel is goed. En een snelle bezorging!

Geweldig product en vlotte service, zoals op de webshop aangegeven. Levering 1 dag vertraagd maar dat veroorzaakt door post.nl

Snelle en super sevice! Product doet wat het moet doen

Prima site om spullen te bestellen

Makkelijk om het onderdeel te zoeken en een snelle levering

Topservice

Correct en duidelijk afspraken en mooi op tijd geleverd.

Goede en correcte info, goede service.

Zie hierboven voor de omschrijving van jullie service.

goede producten en snelle levering

snelle levering en goede producten. spijtig dat de bijhorende promotie met gratis zaklampjes van olight plots verdwenen was...

Originalersatzteile

Für unsere alte Husquevarna Rasenmäher sind die Ersatzteile noch da, einfach zu bestellen und sehr gut verpackt gelieferd. Immer wieder gerne

Prima product.

Erg tevreden over het door mij bestelde artikel en de snelle levering door uw firma.

Geleverd zoals omschreven dus hartstikke prima

Sehr gute Preise und schneller Versand

Habe zum ersten Mal bei wolfswinkel bestellt. Bin sehr zufrieden von den Preisen der Produkte, bis hin zum schnellen und unkomplizierten Versand zu mir nach Deutschland! Ich werde wieder bestellen Danke mfg

Ras

Produit conforme.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.