Gemakkelijk te bestellen en goede communicatie.

Het bestellen ging heel eenvoudig. De communicatie was ook prima. Het product was ook nog eens goedkoper dan elders.

Super snel!

Besteld, bevestiging van bestelling en direct geleverd vanaf de fabrikant. Snel, duidelijk gewoon geen gezeur en doen waar je voor staat. Top!

Snel bezorgd

Alles goed verlopen

Leatherman en accessoires snel ontvangen.

Mooier dan de foto deed geloven. Dank u wel

afspraak is afspraak

Op internet komt het regelmatig voor dat je producten besteld die niet voldoen aan de beschrijving of de webshop afspraken over levering niet nakomt. Wij ontvingen binnen 2 dagen de producten zoals door Wolfswinkel Groentechniek VOF op de website was beschreven. Klasse op Wolfswinkel Groentechniek VOF kan je dus aan.

goede service

Altijd weer fijn geholpen met zorg en kennis

Zeer vakkundig en opgewekt!

Snel geleverd en voor een redelijke prijs. Geheel volgens info op de site

Mijn eerste Buck EDC zakmes.

Onlangs kocht ik een Buck zakmes bij Wolfswinkel Groentechniek in Hoenderloo via hun online winkel, en mijn ervaring was niets minder dan geweldig. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor het makkelijk was om het perfecte zakmes te vinden. Ik waardeerde de gedetailleerde productbeschrijvingen en duidelijke foto's die me hielpen om een weloverwogen keuze te maken. Het Buck zakmes zelf is van uitstekende kwaliteit. Het voelt robuust en duurzaam aan, en het is duidelijk dat het gemaakt is om lang mee te gaan. Ik ben bijzonder onder de indruk van het scherpe lemmet en het ergonomische ontwerp, waardoor het zakmes prettig in de hand ligt en gemakkelijk te gebruiken is. Wat echter echt opviel, was de klantenservice van Wolfswinkel Groentechniek. Toen ik contact opnam met hun klantenservice over de levering van het mes, werd ik snel en vriendelijk geholpen. Mijn vraag werd deskundig en grondig beantwoord, en de medewerkers deden hun uiterste best om ervoor te zorgen dat mijn bestelling zonder problemen werd afgeleverd. Het is zeldzaam om zo'n hoge mate van service en aandacht voor detail te vinden. Kortom, mijn ervaring met zowel het Buck zakmes als de klantenservice van Wolfswinkel Groentechniek was uitstekend. Ik zou deze winkel ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve gereedschappen en een uitzonderlijke klantenservice.

Snel leverbaar en eerlijke service

Altijd heel erg veel op voorraad en een eerlijke en snelle service.

Perfect product

Met razendsnelle afhandeling en de beste communicatie mogelijk. Aanrader!

Snelle levering prima

Topservice en klantgericht

Een fijne winkel waar men kennis heeft van de vakwereld, waar passie zit en de service uitstekend is. Altijd fijn om te winkelen.

Goede uitleg, goede service

Nieuwe zaag gekocht. was op voorraad. oude ingeruild. Goede service. blij met mijn nieuwe zaag

Prima service prettige communicatie en netjes opgestuurd

Mijn bestelling is opgestuurd zoals verzocht. Erg prettig scheelde mij veel tijd.

Bestelling was niet helemaal juist aangekomen maar het team heeft juist gehandeld en heb alsnog de juiste bestelling gekregen

Fantastische stormlamp

Fantastische stormlamp en goede levering. Alles was netjes verpakt en zoals beloofd binnen 3-5 werkdagen bezorgd!

Super materiaal en super service

bestellingen via webwinkel met afhalen in de winkel. De bestelling was helaas niet compleet, het resterende onderdeel werd kosteloos naar ons huis toegestuurd, dank!

Snel, kwaliteit en een redelijke prijs.

Super bedrijf , batterij snel geleverd.

Goede ervaring met dit bedrijf , zal de volgende keer weer bij Wolfswinkel bestellen.

Bestelling is perfect geregeld!

Duidelijk, makkelijk, overzichtelijk bestellen en perfect verzonden.

Ging gewoon hartstikke goed vanaf het begin tot en met de levering van mijn bestelling. Top!

Spullen waren er.

Het was even zoeken op internet maar jullie hadden de Engelse boutjes. Ook bij twee winkels en de buurt was het niet gelukt.

Prima !

Mooie site, snelke verzending, goed verpakt, dank !

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.