Super snel mijn bestelling thuis ontvangen.

Product online besteld via code nummer. Thuis ontvangen na 4 werkdagen zoals afgesproken.

Uitstekend.

Zo als het een professioneel bedrijf betaamt. Top.

Zoals altijd goed, maar nog nooit een tegoedbon ontvangen,

super

Besteld en 2 dagen erna ontvangen. Top

Mijn man is erg blij ermee.

Snel antwoord op mijn vraag

een bestelling geplaatst en de dag erna werd al geleverd

Super snelle levering

Super snelle levering. Product voldoet aan de wensen.

Gewoon perfect goed

Beloven gewoon binnen de kortste keren te doen wat ze beloven! Chapeau!!!

super service, kennen echt hun vak

een voor ons groot probleem werd in een korte opgelost en zelf werd er later gebeld of het nu wel werkte. erg persoonlijk geholpen met top advies

Prima ervaring

Snel mn bestelling ontvangen, goedverpakt.

Duidelijk makkelijk te bestellen,snelle levertijden, betrouwbaar.

Heldere website, snelle levering

Bij Wolfswinkel groentechniek, Krijg je bij je bestelling geen paniek.

Zeer klantgericht door ook onderdelen op voorraad te hebben van oudere machines

Ronduit geweldig dat jullie onderdelen voor mijn Husqvarna 240R en motorzaag op voorraad hebben en deze snel toezenden, zodat ik na een paar dagen weer aan het werk kan. Hierdoor hoeft een kwalitatief goede machine niet vervangen te worden, simpel omdat een ogenschijnlijk eenvoudige trekveer of ander onderdeel kapot gaat. Een mooie bijdrage in de strijd tegen de wegwerp maatschappij.

zeer gemengde ervaring bij 2 bestellingen

Eerste bestelling in mei 2025 verliep normaal en redelijk snel. Mijn tweede op 8 juni 2025 héél wat minder. Begin deze week had ik nog steeds niets vernomen van een eventuele levering. Eén week geleden stuurde ik een e-mail met de vraag hoever mijn bestelling stond. Na enkele dagen nog steeds geen respons. Eergisteren terug een mail met dezelfde vraag over de stand van zaken. Nog steeds nihil respons op het verzoek. Op de bestelling kan ik wel zien dat er een item nog moet binnenkomen, maar die datum schuift elke dag op. Het minste dat ik verwacht is een antwoord op mijn vragen. Nog steeds niets ........

Wolfswinkel houdt z’n klanten in de gaten als een echte wolf en ja, ook bij een schep!

Online een Gardena-accu en een schep besteld om de paardenbloemen te lijf te gaan. Accu kwam snel binnen, maar de schep zat er niet bij. En tóch: even later viel hij gewoon op de mat, keurig nagezonden zonder dat ik er iets voor hoefde te doen. Geen mail, geen belletje, gewoon geregeld. Geen poeha of overdreven klantvriendelijkheid, maar wél aandacht en betrouwbaarheid. En dat telt. Zelfs bij een kleine bestelling. Wolfswinkel: geen groots geblaf, maar ze bijten zich wél vast in wat ze beloven. En juist dát maakt dat ik hier met plezier opnieuw zou bestellen.

Snelle levering, mooie kortingen

Snelle verzending, correcte afhandeling

Alles in orde, correcte afhandeling

Webwinkel overzichtelijk. Geen ex.btw maar gewoon meteen inc.btw bedrag. Snel geleverd. Bij drukte goed op de hoogte gesteld van vertraging.

Gewoon goed

Prima website. Helder en duidelijk. Goede verzending

Goed snel

Voor veiligheid spullen vind ik het belangrijk het snel in huis te hebben als het vervangen dient te worden dit was het geval

Zeer goed.

Er was een issue met de transporteur maar dit is heel professioneel opgelost

Snelle service. Fantastisch

Ik heb mijn nodige onderdelen snel gevonden op de site, na mijn betaling volgde de levering al even snel, ondertussen geplaatst en alles werkt perfect .

Goede en snelle service

Op de juiste dag en tijd geleverd .

Snelle levering ondanks de voorjaarsdrukte.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.