Vlot . Makkelijk en snel

Makkelijk en snelle verzending

perfect geholpen door het personeel

ik was verbaasd over deze winkel. goede voorraad en vriendelijk personeel. Problemen met elektrisch tuingereedschap een aanrader om er heen te gaan

probleemloos

probleemloos

Vlotte service

Goed geholpen, alles correct verlopen!!

Snel en vakkundig

Snelle levering op een overzichtelijke website. Bij vragen een prima helpdesk met vriendelijke mensen, TOP!

keurig geleverd wat we besteld hadden

alles keurig geleverd

zeer snelle levering tegen een prima prijs!

Bij bestelling kreeg ik mededeling dat door drukte levering iets langer kon duren. Maar bestelling werd even goed zeer vlot afgeleverd!

Snel en correct

Met het vinden van het juiste artikel/ onderdeel had ik wel wat moeite. Maar toch vrijnvlot gelukt

Aparte naam maar zit een goed bedrijf achter

Helder site goede service en prijs kwaliteit verhouding, daarnaast een vlotte levering

Helemaal goed.

Onderdelen op voorraad, vlot geleverd.

Eenvoudig gevonden wat ik zocht

Eenvoudig gevonden wat ik zocht. Snel kunnen bestellen en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Prima service en kwaliteit van de spullen is top!

Uitstekende service en assortiment

Vrijwel altijd vind ik hier wat ik nodig heb, ook nog tegen een goede prijs. Door omstandigheden was er een kleine vertraging in mijn laatste bestelling ontstaan, de klantenservice heeft dit uitstekend opgelost. Zeer tevreden!

Uitstekende ervaring bij Wolfswinkel

Vertrouwd gevoel om benodigde artikelen te kopen bij uw specialistisch bedrijf. Levering is snel en netjes verpakt. De communicatie over de bestelling is goed verzorgd.

Prachtwinkel met kundig aardig personeel

Wij komen graag in de winkel, erg mooi goed materiaal. Ook fijn dat het personeel kundig is . De winkel heeft grote sortering en goed overzicht .!

Hele goede service en snelle levering.

Een volgende keer bestel ik weer bij dd firma Wolfswinkel vanwege de snelle levering en prima prijs !

Correct

Correcte levering

snelle levering, goed product

Ik was op zoek naar een onderdeel voor mijn robotmaaier. De website beschrijft uitstekend welke onderdelen voor welke maaiers geschikt zijn, zodat ik een goede keuze kon maken.

Goede webwinkel

Makkelijke bruikbare webwinkel tegen goede en schappelijke prijzen.

snelle service

duidelijke website, snelle levering

Service perfect.

Maar de levering minder. Deze werd op 2 meter van onze voordeur op de grond aan onze zijgevel gegooid.

Erg fijne winkel voor bosbouw en groot tuinonderhoud

Voor zowel handgereedschap als machinaal.

Uitstekend!

heel service gericht

Ik had klein onderdeel nodig voor mijn beregeningspomp en zowel de website was heel overzichtelijk, maar de communicatie per mail was heel goed en levering exact op tijd. compimenten en dank voor jullie service

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.