Hele goede service en snelle levering.

Een volgende keer bestel ik weer bij dd firma Wolfswinkel vanwege de snelle levering en prima prijs !

Correct

Correcte levering

snelle levering, goed product

Ik was op zoek naar een onderdeel voor mijn robotmaaier. De website beschrijft uitstekend welke onderdelen voor welke maaiers geschikt zijn, zodat ik een goede keuze kon maken.

Goede webwinkel

Makkelijke bruikbare webwinkel tegen goede en schappelijke prijzen.

snelle service

duidelijke website, snelle levering

Service perfect.

Maar de levering minder. Deze werd op 2 meter van onze voordeur op de grond aan onze zijgevel gegooid.

Erg fijne winkel voor bosbouw en groot tuinonderhoud

Voor zowel handgereedschap als machinaal.

Uitstekend!

heel service gericht

Ik had klein onderdeel nodig voor mijn beregeningspomp en zowel de website was heel overzichtelijk, maar de communicatie per mail was heel goed en levering exact op tijd. compimenten en dank voor jullie service

Prima product, nette service!

Overzichtelijk aanbod en vlotte levering.

Goede ervaring en vlotte bezorging van een kwaliteits product!

Bestelling, communicatie, verzending & bezorging zijn naar wens verlopen.

Super service

Wij hadden een wandslangenbox besteld van GARDENA hun hadden een actie dat je daar een broeskop gratis bij zou krijgen zat er helaas niet bij toen ik hem binnen had gekregen even een belletje gedaan en zonder moeite sturen ze nu gelijk een nieuwe op foutje kan gebeuren maar lossen ze gelijk op Top service!!

Snelle bezorging

Ziet er goed uit en website is goed hartelijk dank

Lange levertijd, maar goede opvolging

De levertijd is erg lang van een product, maar Wolfswinkel volgt dit goed op. Hopelijk is het product snel binnen.

Eerste bestelling

Makkelijk te bestellen via website. Product correct en snel geleverd!

snel en accuraat

Snel besteld en geleverd

De Husqvarna spoelen besteld en direct een bevestiging en keurig geleverd door Post.nl.

Prima, op tijd geleverd

Bij bestelling stond de wat langere levertijd benoemd, juiste artikel goed verpakt geleverd.

Correct en vlot.

Zou willen dat het bij anderen ook zo was.

Snelle verzending

Goede service en snel verzonden!

Super goed geholpen door vriendelijk personeel.

Op zoek naar een mooie riem en geslaagd voor een tientje. Super goede kwaliteit.

Goed produkt, correct en netjes afgeleverd

Goed produkt,, correct en netjes afgeleverd

Snelle correcte levering.

Pakket kwam veel sneller dan in eerste instantie werd gemeld. Goed passend produkt.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.