Heel goede service en vlotte feedback

Onze bestelling kon niet in een keer geleverd worden wegens niet volledig op stock. De beschikbare items werden mooi op tijd geleverd en op mijn mailtje met de vraag naar de andere items werd snel geantwoord. De ontbrekende items werden mooi nageleverd.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Goede prijs / kwaliteit verhouding, snelle service

Zoals verwacht

Goede service, snelle levering

Wolfswinkel geeft goede service, vlotte opvolging van de bestellingen en ook een snelle levering. Als het product niet voorradig is, duurt het iets langer, maar dat ligt dan aan de leverancier en niet aan Wolfswinkel.

Altijd de juiste onderdelen, voor een goede prijs en snel geleverd.

Ik bestel hier altijd mijn Husqvarna kettingzaag onderdelen.

Snel en compleet geleverd, top

Snelle en complete levering! Prijs scherp, een voorbeeld! Dank

Waarachtig prachtig

Super service waar gehakt wordt vallen de juiste spaanders

snel en goed

snel en goed wolfswinkel en team weten wat ze doen

Altijd kwaliteit

Alleen maar goede spullen in de winkel met goed en vriendelijk personeel

Direct en prima geholpen, uiterst vriendelijk.

Ik koop al jaren handschoenen voor onze ballonpiloten in Dubai. Ze willen geen andere. Word altijd heel vriendelijk geholpen.

Terzake kundig , correct en vriendelijk

De medewerkers zijn terzake kundig , correct en vriendelijk. Het valt op dat dit consistent is. Zijn niet te beroerd om tijd te nemen om je te helpen. Ook al gaat dit om een onderdeeltje van een paar euro’s.

Helemaal goed!

zo blij

Top service!

Goed en vakkundig geholpen!

Snel en eenvoudig besteld

Il wist niet precies wat ik moest bestellen. Navraag gedaan via de klantenservice. Snel antwoord gekregen...

Goeie snelle serves

Alles duidelijk en hulp lijn is goed te berijken en hulpt je vlot. Ben al even klant maar heb nooit geen onduidelijk heden gehad.

Bestelling geplaatst, volgende dag geleverd, super!

Ik had 's morgens vroeg mijn bestelling geplaatst en 's avonds kreeg ik al een mail dat het pakket verzonden was De volgende avond, ik woon in het zuiden van België tegen de Franse grens, is het bezorgd geweest door PostNL. Voor PostNL trek ik 1 punt van de score af want men heeft het pakket achtergelaten in de sneeuw, 1 meter verwijderd van mijn overdekt terras. Op de website kon ik makkelijk vinden wat ik zocht en de bestelling was dan ook snel geplaatst en betaald. Er zijn voldoende betaalmethoden. Ik kreeg ook meteen een betaling - en orderbevestiging via mail en iets later de factuur. De bestelde producten komen overeen met de beschrijving op de website en zijn van goede kwaliteit.

super

steeds het gewenste onderdeel geleverd perfect en volgens de regels geleverd

Husqvarna WT 15i

Schnelle Lieferung und super Preis.Gern wieder.

Goede kwaliteit

De spullen voor jullie is goed kwaliteit en ik ben heel positief erover

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Zeer betrouwbaar en correct bedrijf

Keurige afwikkeling. Correcte klantinformatie Gewoon Top !

goede service

goede informatie gekregen

Altijd juiste en snelle levering

Altijd de juiste spullen optijd geleverd en altijd precies zoals de foto’s

Top product snel geleverd

Mooi ding snelle levering. Goede omschrijving op website

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.