Goed geholpen

Prima geholpen

Snelle levering. Duidelijke site

Na enkele jaren geleden een poos in Hoenderloo te hebben gewoond, komen we elke keer weer bij Wolfswinkel uit, als er nieuwe werkschoenen nodig zijn. Eerder combineerden we dat met het bezoeken van kennissen en bekenden in t dorp. Afgelopen twee keer kwam het er niet van om naar Hoederloo te rijden. Dan is het ideaal dat deze manier ook ontzettend makkelijk en vlug gaat.

Lieferung schnell und unkompliziert

Schnell geliefert, Arktikel günstig, gerne wieder!

Goede ervaring

Goeie service en snelle verzending

Snelle en kundige service

Snelle en plezierige service!

Great product and fast delivery

I needed some parts for a McCulloch ride on mower with a Briggs & Stratton engine, Wolfswinkel had everything I needed for a great price and surprisingly quick delivery to the UK. I would thoroughly recommend them for all your mower parts needs.

Alles i.O. ,super Kommunikation

Versand durch GLS hat super funktioniert.

Top bedrijf

Top bedrijf!

Uiteindelijk komt alles goed.

In eerste instantie een Flymo mes besteld. Levering zou 5-8 werkdagen zijn. De levering bleef uit, dus gebeld en gemaild. U gaf aan dat het allemaal langer zou duren. Uiteindelijk het mes afbesteld en mijn geld terug gekregen. Weken later ontving ik ‘uit het niets’ twee messen (in verschillende zendingen) van een andere leverancier. Ik nam met Wolfswinkel contact op. De annulering bleek binnen niet goed verwerkt te zijn. Na wat mailcontact met Sandra hebben we gezamenlijk een goede afspraak kunnen maken. Een mes retour en voor mij een mes tegen een gereduceerde prijs. Dus eind goed, al goed, maar ik adviseer u wel naar het annuleringsproces te kijken, want niet iedereen reageert waarschijnlijk zoals ik. Groeten, Dick Bakker.

Alles top geregeld

Alles was prima geregeld

Goede grasmaaier en bosmaaier voor kinderen , zonder gevaar voor hen en hele vlugge service..

Laagste prijs, tijdige verzending, juiste artikel

Goede service, niets op aan te merken!

Sehr zufrieden

Rasche Lieferung alles Bestens

Alles Top, gerne wieder!

Schnell und zuverlässig, bei guten Preisen.

Netjes, levering duurde iets langer dan bij Bol.com. Product ziet er goed uit en hoop het snel te gebruiken

Prima verlopen

Alles naar wens verlopen

Goed.

Ervaring is alleen besteling via de website. Bestelling is n dag later in behandeling genomen.

So perfect

Fast and efficient. Product as I expect

Heldere informatie en foto's over zeisbladen.

Ik heb de beste voor mijn situatie uitgezocht en in goede orde ontvangen.

Alles okay

ALLES SUPER

Ein hilfsbereiten freundlicher Kontakt

Mir wurde schnell und gut geholfen und es wurde sofort bei Rückfragen reagiert.

Schnelle Lieferung.

Ware wie beschrieben (Originalteile).

Alles Top !!

Bin sehr zufrieden . Es hat alles problemlos funktioniert!!

Sehr gute Original-Ware

Versand und Bestellung problemlos und unkompliziert. Lieferung der Ware innerhalb weniger Tage

Beste bedrijf op het gebied qua service en klantbeleving.

Door problemen met de huidige maaier adviseerde monteur Menno om een nieuwe maaier aan te schaffen. Omdat het gras zo hoog stond, heeft hij dit eerst met de zitmaaier gemaaid. Dit werd zonder enige discussie en zonder extra kosten gedaan. Geweldig! Dank je wel dat dit in de volle agenda toch mogelijk gemaakt is. We zijn er erg blij mee en hebben weer een strakke voetbalmat. Topbedrijf!

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.