super snel geleverd netjes verpakt

had geen ervaring maarhet is keurig afgeleverd

Goede en vlotte service.

Schnelle Lieferung

Gutes Produkt, schnelle Lieferung.

Trop long

La réception à été très longue,malheureusement j’avais absolument besoin de ces pièces .

Snelle levering van een goed product

Houtsnij messen set gekocht goed verpakt en vlijmscherp mooie aanwinst voor mijn nieuwe hobby en …..de oekraine gesteund was nl een product van daar En een snelle levering!!!!

Husqvarna onderdelen !

Ik had trimmerkop nodig voor een bepaalde Husqvarna bossmaier (115iL batterijmodel). Ik had degene die ik bij AMZ had gekocht al teruggestuurd, omdat deze niet compatibel was en er onvoldoende informatie beschikbaar was op de website. Dus ik googlede en kwam op uw website die niet alleen goedkoper is dan AMZ, maar ik had ook alle informatie die ik nodig had (zelfs de schema's van mijn trimmer)! Ik heb niet alleen een nieuw correct model trimmerkop, maar ook het stuk dat ik brak om mijn oude te repareren! Dus, JA ik raad het aan. Uitstekend!

Super goed bedrijf

De service is zeer goed van dit bedrijf We hadden wat bij uw bedrijf besteld maar was niet goed. Foto's gestuurd en kregen gelijk een nieuw exemplaar. Heel hartelijk bedankt voir de goed en snelle service. 5

Top Produkt - rasch geliefert

Unkomplizierte Bestellung. Rasche Lieferung. Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis.

Easy to browse

Hard to find part, but Wolfswinkel had it, and I'm happy.

SERVICE UND VERTRAUEN UND SCHNELLE, KOMPETENTE AKTION

Die Problemlösung hinsichtlich der verschlampten GLS-Lieferung war hervorragend und kundenorientiert. Mit echten Menschen am Telefon und am Mail. Gratulation !

Top winkel met veel keuze snelle service

Alle spullen voor werkers in het groen met keuze voor iedere portemonnee en een overzichtelijke website.

Prettig contact met de medewerker, fijne persoonlijke benadering.

De medewerker was heel vriendelijk en had tijd voor een persoonlijke noot in het contact met mij.

Snel en goed geholpen

Het was druk in de winkel,maar wij werden snel geholpen. Materiaal ziet er goed uit tot zover.

Aanbeveelbare en superhandige onlinewinkel

Vriendelijkheid en behulpzame telefoonmedewerkster, geen probleem met retour en vlugge leveringen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle service en goede prijs

Het product is van goede kwaliteit en jullie bieden het voor de beste prijs aan. De levering was snel

Prettig en duidelijk website en snelle levering.

“Over de service en klantvriendelijkheid ben ik meer dan te spreken

Onlangs heb ik gebruikgemaakt van de dienstverlening, en ik moet zeggen dat ik er bijzonder positief over ben. Vanaf het eerste contactmoment voelde ik me welkom en serieus genomen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en vragen, en alles werd met aandacht en geduld uitgelegd. Over de service en klantvriendelijkheid ben ik meer dan te spreken. Er werd niet alleen gedaan wat nodig was, maar net dat stapje extra gezet waardoor ik met een goed gevoel de deur uitging. Het is fijn om te merken dat er nog écht aandacht is voor de klant. Kortom: een ervaring die vertrouwen geeft en die ik zonder twijfel aanbeveel aan anderen.

Schnelle Lieferung

Danke für die ausführliche Unterrichtung über den Sendungsverbleib auf der Reise und die schnelle Lieferung. Alles zu meiner Zufriedenheit abgelaufen. Gerne wieder mal.

Sofortige problemlose Lieferung

Danke!!

Gewoon gekregen wat ik besteld heb

Bestellen ging heel eenvoudig.

Rapide er efficace

Le bon produit au bon prix était en stock, il a été livré dans les délais, parfait.

Stipte levering en volgens de gemaakte afspraak.

?

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.