Très bonne communication

Malgré un délai exorbitant, (3mois) la livraison a été respecté en temps et en heure.

Alles bestens.

Schnelle Lieferung. Gute Preis.

Maquina perfecta

El ruido de este motor es como un roll Royce

Alles okay

Bin sehr zufrieden.

Sehr gut, schnelle und unkomplizierte Lieferung nach Deutschland

Sehr gut, schnelle und unkomplizierte Lieferung nach Deutschland

Deskundig, persoonlijk en prettig

Prima advies, uitgebreid assortiment en zeer deskundige advies!

Vriendelijk, snel en duidelijk

Prima geholpen en fijn dat er wordt meegedacht. Alles op voorraad, erg fijn.

Gute Qualität, schnell geliefert.

Ein einfach aufgebauter Shop wo gute Qualität zu einem günstigen Preis angeboten wird. Die Bestellung wurde schnell erledigt und Lieferung wurde schnellstmöglich geliefert. Der Shop ist absolut top und weiterzuempfehlen. Vielen Dank

Alles super gelaufen empfehlenswert!

Habe ein Teil für die motorsäge bestellt und es wurde sofort geliefert und hat wunderbar gepasst.

Snel

Ruime keuze

Super Service & schnelle Lieferung

Super Service und schnelle Lieferung

Pièces identiques et délai !! Magnifique

Pièces identiques et délai !! Magnifique

Super Ware schnelle Lieferung

Schnell Lieferung, Top Ware

Snelle levering en goede service

Artikel wat ik heb gekocht was voordeliger op dit webshop/winkel dan andere webshop.

alles klopt ++++ tel ook

tsa dit is een megabedrijf met uitgebreid goederen van alles noem maar op en ze hebben het , goede prijzen , het doet zijn best om alles zo snel mogelijk te regelen en het lukt. mijn complimenten tot snel.

Zijn heel behulpzaam

Helpen je bij het juiste te bestellen.

Heel mooi als je een mes van een goede snoeischaar snel kunt vervangen. Gezien ik mijn snoeischaar veel gebruik komt er na een aantal jaren best wat sleet op. Het vervangen van het mes gaat snel en je hebt meteen weer een prima snoeischaar.

Heel tevreden! Zending is vroeger aangekomen !

Envoi rapide - pièce conforme

Envoi rapide et pièces conforme

Super Angebot und Schnelle Lieferung .Danke

Für Husqvarna Ersatzteile perfekt.

Ik had gebeld voor informatie over een artikel,werd vriendelijk te woord gestaan en de bestelling werd snel geleverd

Excellent suivi de livraison

Information régulière de la part de Wolfswinkel, livraison très rapide, colis remis en mains propres. À conseiller vivement !

Alles sehr gut. Schnelle Lieferung .

Sehr gute Information über den Bestellstatus. Sehr guter Preis. Gerne wieder.

Snel geleverd en kwaliteit materiaal prima.

Snel geleverd en kwaliteit materiaal prima.

Schnelle Lieferung und angemessener Preis

Hat alles super geklappt.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.