Tank für Husqvarna 450e

Alles super gelaufen und auch absolut Original Ware. Ich bin sehr sehr zufrieden mit diesem Verkäufer und kann ihn mit Sicherheit weiter empfehlen. Also wenn etwas mit meinen Maschinen ist und ich Teile brauche, dann wird mit Sicherheit wieder hier Eingekauft. Danke liebes Wolfswinkel Team und macht weiter so. Danke Danke

Prima, goed geleverd.

Het is goed 'uitgepakt '. Netjes geregeld.

Snelle levering, goede prijs

Een nieuw mes voor mijn snoeischaar besteld: de volgende dag ontvangen, en ook nog eens voor de laagste prijs.

Goede prijs, goed product en goede bezorging

Een blad voor een beugelzaag van 910 mm is in weinig winkels verkrijgbaar. Bij Wolfswinkel besteld en bezorgd binnen twee dagen. Super !

Rápido. Gran variedad de productos

Excelente página web

Parfait

Matériel d'origine. Livraison rapide. Merci

heel correct , heel tevreden

duidelijk en gemakkelijke website met mooie tarieven en correcte service en levering. Bedankt en tot een volgende bestelling.

ok

Blitzversand nach Rumanien!!!Ich habe das Gepack in funf Tage bekommen!!!!!!Viele Grusse aus Rumanien!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een geweldig produkt had ik eerder moeten hebben.

Vlotte levering en dat is altijd fijn als je wat heb gekocht. Goed product ook wat de prijs betreft.

Zeer tevreden.

Gemakkelijke website, snelle levering aan de juiste prijs.

Mooi bedrijf met betrokken mensen die denken in oplossingen!

Problemen ontstaan tijdens het werk. Wat prettig is dat er mee word gedacht met leen apparatuur dat het werk gewoon door kan gaan.

Formidabel

Bestelling werd volgens plan perfect afgeleverd

Mooi verpakt snel geleverd niet duur

Fijn dat de verwerking en levering zo snel was en mijn pakket goed verpakt was.!!!

Rapide efficace impeccable

Rapide efficace impeccable

Hat Funktioniert. Leider lange Lieferzeit

1. Bestellung. Bin zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heldere info over producten en goede communicatie

Overzichtelijke site met heldere info over producten. Goede communicatie over levevering e leveren volgens afspraak

Goede en Snelle Service

Goede en duidelijke Communicatie en snelle Levering.

´Gewoon´ goed!

Alles netjes geleverd, helemaal veilig verzonden met handtekening ter controle bij afhalen.

Perfect geleverd en het werkt zeer goed...

Snelle levering, duidelijke communicatie.prima

Snelle levering, duidelijke communicatie.prima

Groot aanbod, correcte prijs, snelle levering + goede informatie !!

Wisselstuk nodig voor een McCulloch kettingzaag, de plaats waar ik ze kocht : geen onderdelen meer te krijgen... Even gekeken op de site van Wolfswinkel Groentechniek, wel te krijgen en gewoon op stock ! Besteld en de eerste werkdag na mijn bestelling geleverd - Top !!

Exact wat ik zocht en heb het bij jullie gevonden.

Goed en snel geleverd!

Duidelijke website, en snelle levering

Top winkel

Snel verzonden goede communicatie, mooie winkel.

Fijne duidelijke site, die snel kunnen leveren.

Product voldoet aan de verwachting die ik er van had.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.