Super service!

Jammer genoeg ging mij Husqvarna batterij lader kapot en moest ik gebruik maken van de garantie regeling. Na uitleg aan klantenservice en het doorsturen van enkele product foto's had ik binnen 24 uur een nieuwe in huis. Top service!

alles super immer wieder

Hallo habe eine Kettenschwert mit Sägeketten bestellt die Packung war auf und leer . Habe bei Wolfswinkel gemeldet reklamiert nach einer Woche war alles da ohne Probleme. Denke das der Paketdienst nicht sorgsam mit der Lieferung um ging. Kann Wolfswinkel nur weiter empfehlen Gruß Stöckler

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr gutes Sortiment und rasche Lieferung.

Der Axt Finder im Shop war mir eine Grosse Hilfe.

Service uitstekend

Na een klacht over product, direct vergoed, zonder extra kosten.

Betrouwbaar en snel.

Zaakjes waren netjes op orde, website was duidelijk, levering ging soepel, en producten zijn in goede staat aangekomen.

Prettig bedrijf dat een goed product husqvarna maaidek geleverd heeft.

Prima product, problemen met de levering goed opgelost. Goede telefonische helpdesk.

Prima klantenservice

We hadden voor onze kleinzoon een bosmaaier van Husqvarna gekocht die het na een uur liet afweten. Er is door Wolfswinkel.een nieuwe besteld. We hebben een blije kleinzoon.

Schnell, problemlos und kompetent

Hat problemlos funktioniert

Prima geholpen

Deskundig advies

Levering gewoon zoals het.

Goede levering, iets minder te spreken over PistNL, die niet op adres is geweest en pakket rechtstreeks naar Postafhaalpunt heeft gebracht.

top Auswahl und Beschreibung

Super Service

Geweldig assortiment, snelle levering

Snelle levering, en geweldig online assortiment. Bezoek in de winkel is ook geweldig. goed advies en veel keuze.

top

top

Einfach ein super Service!

Einfach ein super Service!

Excellent expérience.

Très bonne communication. Prix le moins cher du Web. C'est parfait

Duidelijk, correct en volgens afspraak.

Besteld. Volgende dag verstuurd. Netjes per post ontvangen.

Alles is snel en correct verlopen

Vlotte bestelling en levering

Vlot ,correct

Great!!!

I have received the right item (orignal, not aftermark) at the best price.

Service rapide avec une bonne information.

Gemakkelijk te bestellen en goede communicatie.

Het bestellen ging heel eenvoudig. De communicatie was ook prima. Het product was ook nog eens goedkoper dan elders.

Super snel!

Besteld, bevestiging van bestelling en direct geleverd vanaf de fabrikant. Snel, duidelijk gewoon geen gezeur en doen waar je voor staat. Top!

Snel bezorgd

Alles goed verlopen

Leatherman en accessoires snel ontvangen.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.