snel geleverd

snel geleverd

Prima winkel, ruime keus, scherpe prijs.

Met name door de grote keuze in merk producten en de scherpe prijzen is Wolfswinkel voor mij de beste winkel. Ook de levering is altijd prima geregeld. Van harte aanbevolen!

Ersatzteile für Husqvarna

Hier findet man die entsprechenden Ersatzteile für Husqvarna. Reibungsloser Ablauf und normalerweise auch schnelle Lieferung, falls die Ersatzteile vorrätig sind. Diesesmal hat es 3 Wochen bis zur Auslieferung gedauert.

Top!!

Zeer tevreden van reactie en antwoord op vragen over toestellen!!

Ge wel dig!

Wat kan ik meer zeggen?

Prima service. Prima prijs

Onderdelen nodig voor mijn Huskvarna grasmaaier. Duidelijk in de webshop te zien wat ik nodig had. Prima prijs en vlot geleverd.

Toujours parfait et rapide

Service et prix excellent et livraison vraiment rapide

Alles naar wens afgehandeld

Gewoon doorgaan

Snelle correcte levering voor de beste prijs

altijd weer top service

alle originele onderdelen husqvarna, goed te vinden online en mocht er iets zijn: altijd goede service om het op te lossen.

kan niet beter, zeer correct en vakkundig, ga zo door, dank

kan niet beter, zeer correct en vakkundig, ga zo door, dank

Goede duidelijke omschrijving

Onderdelen bestellen gaat heel gemakkelijk en duidelijk

Ik wou een tien geven maar dat lukt niet…

Julie zijn druk en nemen toch de tijd. Fijn

Super snelle levering met een goede communicatie!

Kwaliteit van het product is zoals altijd weer uitstekend, met een fijne service.

Prima spul en snel geleverd

Origineel onderdeel van husqvarna ontvangen voor goede prijs en snel geleverd

Zoals altijd zeer tevreden.

Snelle levering Tevreden Reeds 4j vaste klant.

Immer schnelle Lieferung und faire Preise

Bin seit langer Zeit Kunde und bestelle regelmäßig. Der Versand ist zügig nach Deutschland und die Ware ist immer mangelfrei.

Perfekt und kundenorientiert!

Vielen dank für super Service

Correct, snel en toegankelijk

Prima afhandeling

Duidelijk met mails, snel en helder

Binnen 1 dag is de bestelling geleverd ondanks dat er aangegeven was dat het wegens drukte langer zou duren

Super snelle levering

Vlot besteld en vlot geleverd!

Alles bestens!

Alles bestens!

Top zaak

Goede service!

kwalitatief hoogwaardig en compleet assortiment

Husqvarna onderdelen direct online bestellen , tegen redelijke prijzen en pijlsnel geleverd. Super aanbod, zeer goede service.

Zeer correcte afhandeling

Had verkeerd type besteld. Ongeopend teruggestuurd en binnen de week was het geld terug gestort. Proficiat

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.