Superschneller Versand

Das gewünschte Produkt, in Rekordzeit geliefert. So läuft es rund... Vielen Dank für den perfekten Service.

Online shop wie …

… es sein soll. Alles gut gelaufen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vertrouwde kwaliteit en betrouwbare levering

Producten van goede prijs/kwaliteit en tijdige levering. Ben een paar in de gezellige winkel geweest en weet dus waar het vandaan komt!

Goede service ik had 2 producten besteld waar ik heel blij mee ben. 1 product kwam later, wat kan gebeuren maar ik werd uitstekend op de hoogte gehouden

goed, snel en betrouwbaar bedrijf

Hier kan je terecht voor alles wat met groen en onderhoud te maken heeft

Goede feedback omtrent levering

Perfect, snel en duidelijk

Perfecte servies en duidelijke schopwinkel geen enkele aanmerking Proficiat

Snel en netjes bezorgd!

Prima ervaring met jullie bedrijf. Top kwaliteit en een prima afhandeling!

Prima snelle levering.

top

top top top

Orginal ersatzteil bestellt, eingebaut läuft.

Ich habe ein Orginalersatzteil für meine Kettensäge bestellt dieses wurde zügig Versand. Passt perfekt. Der Service ist super. Wenn es wieder passt würde ich hier wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Slechte communicatie en geld kwijt

Bijna twee weken geleden een bestelling gedaan. Nog steeds niets ontvangen. Op mail, chat en sms krijg je geen geen reactie. Als webwinkel zeker geen aanrader. COMMUNICATIE In het verleden verkeerde onderdelen aangekregen die niet juist voor mijn machine na mail en WhatsApp geen reactie Nogmaals iets besteld dit is zeker de laatste keer ondertussen al 2 weken aant wachten nog steeds niets ontvangen terwijl de leveringen 5 tot 8 werkdagen is Geen reacties op mail

Goede service en altijd vriendelijk

Twee jaar gelden robotmaaier gekocht. Goed advies en duidelijke uitleg. Breng jaarlijks de maaier voor onderhoud. Maaier wordt netjes schoongemaakt en onderhouden. Duidelijk opgave welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en testrapportage van de staat van de maaier. Medewerkers die weten waarover ze het hebben.

1e bestelling. Goede website. Keurig verzorgde verpakking

Goeie service van goed personeel

Ik had een nieuwe zaagbroek nodig en ik werd goed geholpen door 1 van uw vrouwelijke collega's. Helaas lag er een verkeerde maat in het schap, maar dat is goed opgelost en we konden er gelukkig om lachen toen ik hem aan had. Daarna wel de juiste maat gekregen en verder fijn geholpen

topkwaliteit en snelle verzending

Ik ben er tevreden. Over het materiaal en de service

Persoonlijk en passend advies

Men neemt de tijd voor je en herkend je als vaste klant. Daarnaast bezitten ze kennis en ervaring om je van een goed advies te voorzien. Elke keer weer blij met de hulp en het advies voor elke hulpvraag ten aanzien van gereedschap en/of materiaal!

Goed, beter, best!

Geleverd op 20 uur in België

Zeer vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Alles verlopen zoals je mag verwachten.

Duidelijke site snelle levering

Schnell ,gut verpackt und wie beschrieben angekommen!

Internetshop ist übersichtlich und durchdacht aufgebaut. Die Artikelbeschreibungen sind durchaus praxisbezogen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

wonend in ter apel eerste keer binnen 24 uur geleverd. simply superb.

was bang voor de maat, maar zit perfect. ga nog een fjallraven hunting broek bestellen als die op voorraad is...

Zeer snel bij reparatie en deskundig advies

Deskundig Snel Veel op voorraad Aardige mensen met een hele goede service

Groot assortiment.

Het is enorm fijn dat u zo'n groot assortiment in uw winkel heeft. Daarnaast is uw service zeer goed en vind ik het jammer dat ik zo ver weg woon anders had ik vaker bij u langs gekomen.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.