Zeer snel bij reparatie en deskundig advies

Deskundig Snel Veel op voorraad Aardige mensen met een hele goede service

Groot assortiment.

Het is enorm fijn dat u zo'n groot assortiment in uw winkel heeft. Daarnaast is uw service zeer goed en vind ik het jammer dat ik zo ver weg woon anders had ik vaker bij u langs gekomen.

Alles prima geklappt.

Das bestellte Teil war bei anderen Ersatzteillieferanten nicht einmal gelistet. Bei Wolfswinkel war es sogar auf Lager. Den Shop kann ich nur empfehlen.

Snel en netjes bezorgd

Een fijne site en de bestelling was netjes verpakt.

Perfect geregeld

Goed geregeld

Super Preis, schnelle Lieferung nach Deutschlandnd

Habe eine Fiskars Axt gekauft. Hier günstiger als bei Amazon und anderen Händlern. Innerhalb von 3 Tagen zu mir nach Deutschland geliefert also alles top

Snelle levering, goed product, goede prijs

Snelle levering, goed product tegen een scherpe prijs

Goed product

Alles zonder problemen

Geweldig gereedschap!

Zeer netjes geleverd

Netjes gegaan. Succes met jullie bedrijf

Alles bestens, gerne wieder!

Alles sehr schnell und zu voller Zufriedenheit.

Perfect en correct geleverd

Probleemloos verlopen.

Just PERFECT!

Perfectly handled order. Communication very well managed. I was able to track the shipment of the replacement part from Italy.

Heldere website, supersnelle levering. Helemaal blij:).

Zie boven

Snelle service /groot aanbod

Snelle levering , als er deelleveringen zijn wordt dit goed aangegeven

Snelle bezorging goede prijs

Nog niet geprobeerd

Fijne en duidelijke website, goede prijs, snelle service

De website is heel duidelijk, producten zijn goed omschreven. Daarbij is de prijs goed en de service snel. Kortom: heel prettig.

Top !!

Wolfswinkel heeft een ruim assortiment, geeft goede informatie en zijn vriendelijk.

Behulpzaam

Prettig en veel kennis in huis.

Goede kwaliteit en service

Kunnen altijd terecht bij wolfswinkel,en komen tot een oplossing. Vriendelijk personeel.

Groot aanbod professioneel materiaal, snelle reactiviteit en levering.

Al verschillende bestellingen geplaatst voor zowel materiaal als onderdelen en steeds genoten van een perfecte service.

Zeer goede service

Goede opvolging verzending.alles verloopt prima

Prima service en vriendelijke mensen

Vriendelijk te woord gestaan en de juiste producten ontvangen

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Deze site is ondertussen alom gekend als de leverancier van wisselstukken en accessoires voor alles wat Husqvarna machines betreft. Heel snel gevonden en eens besteld worden de goederen heel snel geleverd.

Top winkel

Goede service en doen wat ze zeggen.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.