Goed en flexibel toont betrouwbaarheid

Geweldig goed verlopen ondanks mijn twijfel in het product werd er toch verbetering in gebracht voor een nog beter product. Bedankt daar voor.

Prima service en snel geleverd

Positief! Leuk product!

Geachte, Ik heb een trui besteld, nadat ik een niet al te beste ervaring had met een andere webshop. Maar na telefonisch contact met jullie over het product is het binnen 24hr geleverd, en heb daarna direct met jullie gebeld om te zeggen dat ik enorm blij ben met mijn trui. Boven verwachting. Heb hem zelfs aan as we speak (type). Bedankt voor de service! Aanrader.

Uitstekende service

Ik had de verkeerde besteld en hij werd zonder problemen gecrediteerd. Daarna heb ik natuurlijk de goede besteld. Tip: Aan de plantenluis 45 mm moet je een tweede handvat maken. Met 1 handvat is het veel moeizamer werken.

Vriendelijk en professioneel geholpen

Vriendelijk Professioneel Reparaties conform afspraak Eerlijke prijs Snelle afhandeling

Alles perfect

Onderdeel past Vlugge levering

Een perfecte en snelle levering met kwaliteit

Een super snelle levering hartelijk dank

Vert good

Ok no probleme

Mooi product snelle verzending blij mee!

Bestellung uns Lieferung: problemlos und unkompliziert

die Riemen waren dank deutscher Übersetzung bei den Artikelnummern für uns auch händelbar. Einbau findet allerdings erst in der wärmeren Jahreszeit statt.... hoffe, dass alles passt.

Tevreden klant!

Duidelijk omschreven webshop, concurrentiële prijzen. Tevreden over de Kindling Cracker, zeker een aanrader :) Snelle levering.

Zeef goed geholpen

Netjes te woord gestaan en goed uitleg gehad

Good products, good prices and excellent service! Keep it up like this!

Hello, after I have found with ease (on your rather well Organizer homepage) what I have been looking for, I purchased the wanted item and was positively surprised by your quick and transparent communication and delivery service all along. - Overall it was very good and I would recommend your shop again, of course! Go on like this! Best regards, Chris

Geweldige service

Vandaag op morgen daadwerkelijk de volgende dag binnen kwaliteit materieel

Seriöse, schnelle Original-Ersatzteilversorgung!

Ich bestelle meistens Ersatzteile für meine Husqvarna-Motorsägen. Diese Sparte der Internetseite ist strukturiert und schön aufgebaut, anhand von Explosionszeichnungen kann man die einzelnen Komponenten gut erkennen. Nachdem bestellt wurde dauert es in der Regel nicht länger als 3 Werktage bis die PASSENDE Bestellung eingetroffen ist.

Correcte afhandeling en snelle levering.

Zeer tevreden. Eerste kennismaking met Wolfswinkel. Was verbaasd dat ik het materiaal zo snel in huis had. Had nl in het weekend besteld.

Heel fijn dat je zelf bestel no en prijs kan zien Ik bestel er graag De telefoonlijn is er vaak bezet dat is wel jammer maar dat is een teken dat het druk is

Excellent en tous points.

Prompte Lieferung!

Produkt in Ö nicht lieferbar, darum in NL bestellt

Zeer snelle levering en top kwaliteit gereedschap, ik raad jullie bij iedereen van harte aan

Erg tevreden

Snelle afhandeling

Eerlijke en goede bediening

Eerlijke open communicatie. Ook als er iets foutloopt is er directe opvolging. Enige dat kan verbeteren is het vermijden van dubbele verzendingskosten indien iemand 2x een bestelling doet op 1 dag. Dit zou vlotter moeten kunnen verlopen.

Netjes te woord gestaan en moeite gedaan om de juiste freesmaat te vinden. Ook snelle levering

Goed Goed geholpen Geen krachten

Deskundig advies

In overleg met medewerker een boozaag gekocht. Hij heeft voor mij zelfs eigenhandig nog wat uitgezocht. Met dit advies heb ik het besluit genomen om dezeboomzaag te kopen. Deze dus gelijk vakkundig kunnen gebruiken.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.