Ein toles praktisches und zum sicheren arbeitentes Gerät.

Zum sicheren Kleinholz (Anheizholz) hacken bestens geeignet. Die Syttis Feueranzünder das beste was es git.Habe gleich eine weitere Bestellung aufgegeben.Lieferung OK.

Schnell versendet.

Gute Kommunikation. Ware schnell versendet. Preis OK. Gerne wieder.

snelle en correcte levering

Hier wel op voorraad, snel en correct geleverd.

Duidelijke site en snelle levering

Na mijn bestelling is alles snel en keurig geleverd.

Vlotte levering

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Overzichtelijke website waarop het benodigde artikel gemakkelijk te vinden en te bestellen is.

Geleverd zoals gevraagd

Mijn bestelling is in de juiste hoeveelheid op het juiste moment op de juiste plaats geleverd.

duidelijke webshop, en snelle levering

De bestelling werd snel geleverd precies zoals aangegeven .

Absolute Top Service

Het bezoeken van de fysieke winkel is zeker de moeite waard, hier kun je nog ervaren wat service en deskundig advies is. Ook als er, na een paar weken twijfel ontstaat over de aankoop ( juiste schoenmaat ) dan staat men klaar om hierin mee te denken. In mijn geval kon ik de schoenen kostenloos omruilen voor een andere maat. Kortom, buitengewoon goede service, zoals je die niet veel meer vindt.

Perfect!

Soepel en verzorg!

Prima geholpen door vakkundige mensen

Vriendelijk en snel geholpen met het startprobleem aan de motorzaag.

Telefonisch technische vragen gehad goed geholpen

Uitstekende service

Goede handschoenen en er zat zelfs kerstchocola bij in de doos! Fantastische service.

Gewoon perfect!

Correcte levering, heldere communicatie . Kortom....zo zou het overal moeten zijn.

Snelle en nette bezorging.

schnell und gut

ohne probleme und schnell

Alles bestens!!

Hat alles so geklappt wie beschrieben.

Prima service!

Prima en snelle service!

Kundig en snelle service

Ruime keuze vakbekwaam en de goede service . Als ik vroeger niet zoveel had gezopen had ik meer spullen bij Wolfswinkel kunnen kopen.

originele onderdelen Husqvarna, snelle levering

Ik zocht een zaagblad en zaagketting voor mijn Husqvarna motorzaag. Bij Wolfswinkel vond ik de juiste info en onderdelen. Zelfs in een mooie set van blad met twee kettingen. Origineel van Husqvarna. Ook al was het met de feestdagen, toch kreeg ik dit binnen twee dagen geleverd.

Product en levering goed!!

Product en levering goed!!

Breed assortiment, ook onderdelen, veel kwaliteitsgereedschap, snelle service

Breed assortiment, ook onderdelen, veel kwaliteitsgereedschap, snelle service

kennis van zaken

Kennis van zaken, artikel zoals omschreven, snelle levering.

Alles naar wens en geen probleme

Snel duidelijk en zonder poespas

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.