Prima service aan correcte prijzen!

Prima service aan correcte prijzen!

Goed product en dik tevreden.

Netjes bericht gekregen op mijn vraag en het is goed opgelost en geleverd.

Alles bestens

Alles bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

kwalitatief goed materiaal,eerlijke prijs.

kwalitatief goed materiaal,eerlijke prijs.

Alles Gut Gerne wider

Alles Gut Gerne wider

Alles super!

Alles super!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vandaag besteld, morgen in huis

snelle levering van de wildcamera

De levering was volgens afgesproken.

Duidelijke info op alle vlaktes

Duidelijke site, niets te twijfelen, zeer goede info over het verloop van je bestelling, zou zo weer bestellen. TOP.

Snelle en correcte levering

Op de website stond dat er onderdelen niet voorradig waren om het volledige pakket tegelijkertijd te ontvangen. Maar ik kreeg zeer snel bevestiging dat alles verzonden was en kwam ook snel aan.

Zeer snelle verzending zo voor de kerst

Aanmaakhout maker, bevalt zeer goed!! Werd snel en netjes verzonden zo net voor de kerstdagen.

Ein ausgezeichnetes Produkt

Lieferung problemlos. Ebenso Handhabung und Erfolg. Das Gerät hält, was es verspricht.

Correcte en snelle levering

Leuke en gebruiksvriendelijke website. Snelle levering

Perfecte levering

Netjes, goede prijs, snel geleverd.

Goed bedrijf

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Helemaal top

Zoals elke keer wederom prima afwikkeling en communicatie

Alles top

Gutes Produkt, wurde sehr schnell geliefert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kom er al jaren top winkel

Goede service , verstand van zaken en snelle levering . Prima

Top levering

Product snel geleverd, kwaliteit is perfect.

Prima kwaliteit en service

Alles volgens afspraak binnen. Prima kwaliteit.

Zoals een webshop hoort te zijn

Artikels zijn duidelijk beschreven Gemakkelijk betalen Zeer vlotte levering, zelf naar België Product goed verpakt Originele onderdelen

Mooi product, snel geleverd

Mooi product, werkt naar behoren en snel geleverd

Sehr schnell, einfach und bequem, sehr gutes Produkt

Top Lieferzeit für das preiswerte und tolle Produkt. Ganz einfacher Bestellvorgang durch die gut gestaltete Website.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima service, oók als het even niet goed is gegaan

Zoals de titel omschrijft, het ging een keer mis, en dat is direct opgelost. Zeker aan te raden deze winkel.

correcte levering, goed product

de reden dat we geen 5 sterren geven is omdat de bijgeleverde hamer niet het mooie exemplaar is zoals op de foto weergegeven (maar het is uiteraard wel een degelijke hamer - het gaat alleen over de 'looks')

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.