Bester Preis mit Kostenlosem Versand

Vielen Dank für die schnelle und gute Abwicklung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en veel materiaal

Altijd snel geleverd en enorm veel keuze!

Helemaal goed.

Goede service.

zeer goed

goede service

goede snelle service

Goede website, goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijk weergegeven

Vlotte communicatie en herstel fout

Bij fout in de levering adequate actie om het te herstellen. Dat geeft vertrouwen.

Doen wat ze zeggen

Prima ervaring met dit bedrijf

Bij de tijd

Geen tijdsverlies product is op tijd van bestelling geleverd.

Alles snel en goed afgehandeld

TopProduct!

Snelle levering en nazending van bijpassende beugel.

Nette snelle service en goede telefonische hulp.

Ik ben erg tevreden met de heldere en professionele uitleg die mij aan de telefoon is geboden en het goede meedenken over wat in mijn situatie handig is. De levering was ook mooi vlot.

Top. Hele snelle levering

Hele snelle levering. Dik tevreden

perfect

perfect, fast send.

Snelle en verzorgde levering

Mijn ervaring met Wolfswinkel Groentechniek is bij mij positief onthaald. Een zeer snelle en verzorgde levering. Ik zou jullie zeker aanraden bij kennissen en collega's om bij jullie iets te bestellen. Doe zo verder.

Fijne leverancier

Snelle levering, goed verpakt en netjes op de hoogte worden gehouden. Dat is Wolfswinkel groentechniek. Een aanrader!

Keurige site, perfecte informatie en snelle levering.

Zeer goede communicatie en makkelijke website

Zeer makkelijk navigeren op de website en je wordt goed en duidelijk geïnformeerd over het bestel proces en de voortgang van verzending.

eenvoudig te bestellen en de volgende dag al in huis

Producten voldoen goed aan mijn verwachting

Zoef,zoef, dat is snel!

Ruime keuze, leuk geprijsd en snel geleverd. Top!

Goede service en snelle levering!

Mijn bestelling is snel verstuurd en vervolgens ook keurig geleverd. De eigen track en trace service werkt uitstekend. Product is ook zoals beschreven, kortom; goede ervaring!

Vlekkeloos en snel.

Helder en duidelijke site. Vlot artikelen te vinden. De aankoop verloopt heel duidelijk in logische stappen. De afhandeling is perfect en snel. Kortom mijn ervaring is 100% positief

Is goed

De website is goed en een snelle levering.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.