Goede service, snelle levering

Een klein onderdeel maar toch op voorraad en een correcte en vlotte levering

Was op zoek voor een motorkap vergrendeling voor mijn zitmaaier, en wonderbaarlijk vond ik deze op site en het was na een paar dagen netjes geleverd.

Snelle levering en goede klantenservice

Ik had per ongeluk het adres verkeerd ingevuld maar werd heel vriendelijk geholpen door de klantenservice

Order prima uitgevoerd.

Prima in orde

Goede produkten en snel geleverd

Op mijn vragen werd snel en correct gereageerd. Plezierig bedrijf!

Super geweldig

Super snelle levering En super service Ik ben helemaal blijv met de spullen die ik besteld heb

Prima service, pakketje in goede orde ontvangen!

Van tevoren werd duidelijk aangegeven wat voor mijn artikel de leertijd zou zijn. Binnen die termijn is het artikel keurig geleverd. Prijs kwaliteit verhouding was uitstekend.

Volledig correct uitgevoerd

Geen nonsens, maar eenvoudige en correcte uitvoering.

Snelle goede service!

Snel en goed geleverd

Doet wat het belooft

Heel goed, snel en kwaliteit

Top Webwinkel

Top kwaliteit , kwantiteit, snelle levering, track and trace. Zeer zeker een aanrader.

Gewoon zoals het hoort

Ik was op zoek naar een onderdeel van mijn Gardena slanghaspel (stom, kapot laten vriezen). Op internet zoeken en Wolfswinkel was één van de weinige punten waar ik hem direct kon vinden en driect kon zien of hij op voorraad was. Prima prijs, in de winkel opgehaald, helemaal tevreden. Gewoon zoals service hoort te zijn!

Keurig geholpen

Keurig geholpen

Telefonische ondersteuning bij bestelling was prima, een forse meerwaarde!

Alles snel en goed geleverd.

Binnen de aangegeven aantal dagen de spullen binnen. Kettingzaag getest en voorzien van olie en brandstof.

Prima product heel snel geleverd!

De éne dag besteld en de volgende dag reeds geleverd. Ondanks de goede reviews voor het product, waren mijn verwachtingen nog afwachtend. Maar het resultaat mag er zeker zijn. Mijn hout geraakt nu gekliefd zonder dat ik moet vrezen voor kwetsuren. Enorm blij met de aankoop!

Juist en vlug

Goede service en snelle levering

Snelle levering en duidelijk overzicht op site

Snel geregeld

vlot, en het was wat ik besteld had ;)

Vandaag besteld morgen geleverd. . Zeer snelle levering

En goede kwaliteit, Bedankt

alles in orde

geleverd zoals het moet

Zeer goede ervaring

Top service, communicate duidelijk!!

Bestelling zeer vlug en verzorgd geleverd.

Toch wel één opmerking : Post NL heeft het pakket afgezet aan mijn voordeur, waar iedereen het kon meenemen. Gelukkig heeft mijn buur het pakket binnen genomen, Wij waren 3 volle dagen afwezig. Er was voor jullie dus geen bewijs van aflevering!! Mocht het pakket door een vreemde meegenomen zijn, wie stelt zich dan verantwoordelijk voor de waarde van dit pakket ??? (185 euro) Graag reactie. Dank. C. De Veirman

Echt een top product en perfecte levering netjes optijd !!!

Echt een top product netjes optijd geleverd en werk super echt een aanrader om thuis gereedschap en of machines tebestellen

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.