Vlotte en goede service

Bijzonder onder de indruk van de snelle en efficiënte service, product ook goed, al met al erg blij!

Goede prijs en snelle correcte levering

Prima communicatie mbt order en levering

Snel geleverd in belgie

Snel geleverd en goed verpakt

Snel, goede site, goede prijzen.

Goede website. Betaling werkt goed. Keuzes voor verzending. Goed assortiment en de juiste merken. Concurrerende prijzen. Snelle levering

Snel, correct. Een dikke 10 op 10!

Snelle levering, top producten!

Top site met groot en kwalitatief aanbod. Zoals beloofd, alles de volgende dag geleverd!

In orde

Alles zoals beloofd

Snelle levering en prima afhandeling

Snelle levering en prima afhandeling. Makkelijk zoeken op website naar benodigde onderdelen.

TOP

Goed prijs, snel geleverd, goede communicatie! +++

Scherpe prijs snelle levering

Scherpen prijs en snelle levering

Handige houtsplitter

Besteld via website en opgehaald in winkel.

Goede service ,reageerd snel

zeer tevreden

als je een mailtje stuurt direkt antwoord doe zo voort dank u gr harie

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Awesome

We stood in awe

Correct en vlot

Ik ben een nieuwe klant maar ga jullie zeker aanbevelen bij mijn kennissenkring.

Snel en perfect geleverd !

Gemakkelijk en snel ! Goed product.

Heel positief

Onderdelen tekening uit 1998 over een Husqvarna 1600 electronic warmee ik eenvoudig de onderdelen in de web-shop kon bestellen. Helaas doet de machine het nog niet “defecte motor” en voor die prijs kan ik beter een nieuwe kopen nogmaals helaas.

Snelle levering en duidelijke nota.

Een kinderbladblazer voor de verjaardag van mijn kleinzoon gekocht. Zit heel goed verpakt en is echt leuk. Hij zal er helemaal weg van zijn. Leuk dat jullie dit soort apparaten voor kinderen verkopen, zo kan hij opa helpen in de tuin.

Uiterst tevreden met de snelle service

Ik had mijn beide Grastrimmers al opgegeven i.v.m gebroken gashendels tot ik na veel zoekwerk op het internet de partnummers vond en daarna Uw firma die ze kon leveren ( niet evident tegenwoordig), en zie mijn trimmers werken terug als een zonnetje. Iedereen blij Dank U Wolfswinkel

Uitgebreid assortiment! Zondag besteld, dinsdag in huis

Prima en snelle levering

Heb het als goed ervaren duidelijke website en snelle levering van het product Vriendelijk dank daarvoor

Makkelijk bestellen, prima levertijd en het juiste product. Ik ben tevreden.

Super bedrijf

Geweldige service zeer goed bedrijf..ik mag er heel graag spullen kopen.goede klantenservice..bestelde spullen worden zeer snel verstuurd

Snel

Keurig volgens afspraak, snel En optijd

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.