Zeer goed en snel.

Zeer snelle levering en geleverde materialen van hoge kwaliteit.

Vlotte levering

Kundig en betrouwbaar

Tja. ,Hoe omschrijf je de klasse producten en dito levering als die gewoon goed is; Gewoon goed!

Schitterende afhandeling

Zéér vlotte service en levering !

Perfect product, perfecte levering…

Sehr schnell und problemlod

Schnell und problemlos

Stisfaction totale

Service parfait,prix et rapidité

Prima webshop. Snelle verzending, goed verpakt, zeker aan te raden.

zeer tevreden

Zeer vlugge bestelling ,correct top service zeer tevreden klant !

Correcte uitvoering

Zoals op de website beloofd was

Beter kan niet. En ook niv snel geleverd

Keurig en snel geleverd wat ik aan heel specifiek onderdelen voor mijn kettingzaag nodig had.

Perfect geleverd

Super product, snelle levering, goede prijs!

Prettige ervaring met Wolfswinkel Groentechniek. Snelle en nette levering van 32 kinderkruiwagens. Keurig verpakt en netjes afgeleverd. Dank!

Geweldige service en snelle handeling

Geweldige service en snelle handeling

Snel geleverd goede kwaliteit, erg tevreden

snel geleverd uitstekend product

Deze elektrische snoeischaar van Talen Tools werk echt perfect.

Supersnelle correcte levering

Namiddag besteld, dag erna vroege voormiddag correct geleverd door vriendelijke bezorger

Soepel en vlot geregeld.

Perfect.

Juist geprijsd en snel geleverd

Fijne webshop, snelle levering en de artikelen hebben een mooie prijs

Vlug geholpen dank je wel

heel goed

Correcte afhandeling ! Mvg, Hans

Vriendelijk en efficiënt

Telefonisch duidelijk geïnformeerd over de eigenschappen van het product en bij de aankoop vriendelijke behandeld.

Prima ervaring met Wolfswinkel Groentechniek.

Ik had een vraag over een aankoop welke niet direct beantwoord kon worden. Ik werd binnen het uur teruggebeld en kreeg een prima uitleg, waarna ik tot aankoop ben overgegaan. Een volgende keer zal ik zeker weer bij jullie de aankoop doen.

Vriendelijk en goed advies

Netjes en met geduld te woord gestaan, tevreden met ontvangen product.

Vriendelijk en terzake.

Telefonisch goede geholpen, duidelijke en relevante communicatie.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.