Erg prettig geholpen, zowel telefonisch als bij het winkelbezoek.

snel, correct,

vrijdag avond besteld via webwinkel, zaterdag reeds in huis, aanrader!!!

naar tevredenheid

vriendelijk en kennis van zake erg plezierig

Goede en snelle communicatie

Na telefonisch en e-mailcontact snelle reactie en snelle verzending.

Zeer zeer goede ervaring met mijn bestellingen Ongelooflijk snelle levering !

All good

All as it should be.

Goede, snelle hulp, goede afwerking

Is prima

Uitstekend product.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Stuk voordeliger dan elders. Netjes verpakt volgens planning aangeleverd.

Netjes, precies en snel geleverd!!!

Klein onderdeel nodig, snel geleverd, goede communicatie!

assortiment

zeer snel geleverd

Goeie en snelle service

Na een verkeerde bijl besteld te hebben even gebeld met Wolfswinkel met de vraag of ik een andere bijl kon bestellen. Gelukkig kon dat en werd hij de volgende dag al bezorgd. Helemaal top!

Alles top in orde, snelle levering.

Nadat bestelling was geplaatst werd deze snel uitgeleverd.

Snelle afhandeling

Het artikel is snel geleverd. Duidelijke mails ontvangen. Het artikel was er voordat de track&trace info inzicht kon geven hoe de levering verliep.

PRIMA SERVICE

DIK IN ORDE

Fantastisch!

Correcte prijs/kwaliteitverhouding. Snelle verwerking van het order en snelle levering. Duidelijke en zorgvuldige communicatie, zeer professioneel. Een echte aanrader.

Snel en correct!

Maaimesjes en maaischijf lagers snel in huis. De Husqvarna automower maait weer prima en een stuk stiller.

vlotte afhandeling perfecte levering

vlotte afhandeling perfecte levering

SUPER VLUG LEVERING

EERSTE ERVARING MET JULLIE

Super levering

Stipt en zoals belooft

Goed en snel geleverd

Goede en snelle levering.

Prachtig

Snelle en goede service.

Prima klantenservice snelle levering

Vriendelijke klantenservice snelle levering. Retourneren is wel voor eigen kosten.

Snelle actie

Snel bestelprocedure en snelle afhandeling, snelle ontvzngst

Gemakkelijk opgezocht op de site

Als beginnend online shoppen vond ik de website overzichtelijk

Gedaan wat ze beloofd hebben.

Artikelen mooi op tijd geleverd. Tevreden!

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.