zeer betrouwbare winkel met super "wat niet past stuur je terug"strategie

top

Perfect, zeer snel

Correcte en snelle levering

Keurig op tijd geleverd

Ik had 2 kettingen voor mijn zaag besteld. Bestel proces ging goed en binnen 2 werkdagen was de bestelling thuis bezorgd. Niks te klagen.

Goede en duidelijke afhandeling

Super!!!

Ik ben van het begin van mijn bestelling goed op de hoogte gehouden van wanneer de levering gaat plaatsvinden. Super service!

Heel snel levering , goed ingepakt

Goede duidelijke site Snelle verzending

Snel, voordelig, correct

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en snel geleverd. Top!

Goed te vinden op intranet, mooie aanbiedingen ten opzichte van andere aanbieders snelle service en levering :)

Alles conform afspraak

Alles netjes conform bestelling en tolij afgeleverd

Prima levering!

Juiste onderdeel kunnen selecteren door goede technische tekening op de website. Dit voor mijn toch al 25 jaar oudekettingzaag!

Kwaliteit en goede service

Goed en kwalitatief materiaal

Prima service en een ruim aanbod.

Voor mij was dit de eerste kennismaking met de firma Wolfswinkel en zeker niet de laatste.

Snelle service!

Mijn bestelling werd supersnel bezorgd en was netjes verpakt

Voor de eerste bij besteld en het was er best vlug

Zeker de moeite waard om bij te bestellen

Goede service en communicatie

In mijn bestelling bleek iets niet meer leverbaar, snel en goed alternatief beschikbaar gesteld. Prima service.

wat er gezegd wordt, wordt gedaan

Bij de bestelling is het duidelijk wat je besteld, hoe de levering gaat zijn en welke tijd dit in beslag neemt. ook in deze drukke tijd van veel postpakketten, werd ons pakker precies geleverd zoals aangeven. Dat geeft een betrouwbaar gevoel

fantastische vesteging

behulpzaam, vriendelijk. snappen waar ze over praten. geven goede en de juiste informatie. kortom een fantastische bedrijf. al meer als 25 jaar vaste klant, de koffie staat altijd klaar voor je!

parfait!

Rapide et efficace. Parfait!

Snel en prima behandeling

Breed assortiment.

Zeer duidelijke webshop en professionele levering

Uitstekende service en duidelijke communicatie over mijn bestelling en de levering van de pakketten. Bovendien ook nog tegen schappelijke prijzen.

oregon kettingslijper

zeer snelle levering van het bestelde product

supersnelle levering

Alles supersnel geleverd en prijs was competitief. De website is ook zeer duidelijk. De juiste onderdelen werden eenvoudig gevonden via het artikelnummer van de fabrikant.

Top services

Veel onderdelen voorradig en snel geleverd

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.