Menselijke service en advies.

Weliswaar gaf ik wat meer uit dan bedacht toen ik een item ging ruilen, maar het is dan ook een ware snoepwinkel als je van tools houdt. Gelukkig geven ze goed advies en heb je niet het idee dat ze je iets aanpraten. Voor het langere wachten is er een koffiebar, een tip voor als je van iets verder komt ;)

Verkeerde zending keurig opgelost

De kwaliteit van een bedrijf herken je aan de manier waarop ze een probleem oplossen.

Snel efficiënt en eenvoudig

Kwaliteits. product en heel snel geleverd

Ik was opzoek naar een outdoor fleece vest, jas met langere achterkant, geen koude onderrug meer. Zodoende besteld en ik was flabbergasted zo snel geleverd Ook het bestellen ging soepel Toppie

Snel en goed

Alles volgens afspraak

Goede behandeling van de order. Redelijk snelle levering.

Excellent service!

Excellent service, delivered on time. Great prices.

fijn overzichtelijke shop

veel is er te vinde. tegen scherpe prijzen en snel verstuurd.

Snelle levering en transparant in het gehele proces van bestellen tot levering.

Supersnelle levering en niet te veel berichtjes!

Gezocht naar precies deze schoenen. Erg blij mee. Bovendien €22 goedkoper dan bij speciaalzaak waar ik meestal koop.

Wolfswinkel is duidelijk, snel en correct, dat is wat vertrouwen wekt.

Wolfswinkel communiceert uitstekend via de mail. Mijn product had ik nog eerder binnen dan de afgesproken tijd. Klasse! Ook contact met de klantenservice is vriendelijk en rustig.

Super service!

Heel erg tevreden met bestellen, verzenden en ontvangen! En natuurlijk het product….

Geweldig produkt

Bestellen en ontvangen verloopt heel vlot.Het produkt is degelijk en eenvoudig .

Goede service en duidelijke communicatie.

Na bestellen bleek de levertijd van onze nieuwe grasmaaier langer dan verwacht. De termijn werd ook nog eens een keer verlengd, maar al die tijd netjes op de hoogte gehouden en fijn contact. De grasmaaier zelf voldoet aan alle verwachtingen. Blij met de aankoop!

Uitmuntend

Zeer vlot en transparant

Prima artikel, netjes geleverd

Bestelproces was eenvoudig, duidelijke communicatie over het verloop. Artikel netjes thuis bezorg, goed verpakt zodat er niks mee kon gebeuren.

Snel en vakkundig de bestelling afgehandeld.

Deze winkel is top om snel aan een correcte prijs onderdelen te bestellen.

zeer goed website om art. nr. van onderdelen te vinden (door technische tekeningen met onderdelen raadpleegbaar te maken) transport goed opvolgbaar goede verpakking

top !!

Eerste keer met dit bedrijf gewerkt . Enkele onderdelen besteld voor bosmaaier . Alles prima en correct verlopen . Ondertussen draait bosmaaier weer perfect .

Alles is goed en vlekkeloos verlopen , dank jullie wel

Na een paar vraagmailstjes en bevestiging van levering van het product ben ik overgegaan naar bestelling . Na betaling kreeg ik na 2 dagen reeds de bevestiging dat mijn bestelling in behandeling was en 2 dagen erna is het product geleverd . Waarvoor men beste dank voor de goede service .

Late levering

De levering was i.p.v. de 1 à 2 werkdagen na bestelling 9 werkdagen. Jammer dat hierover niet even een berichtje werd verstuurd. Het geleverde artikel was precies wat ik besteld had en was prima verpakt.

van uitstekende kwaliteit

no problem

Topwinkel, groot assortiment kwaliteitsproducten tegen concurerende prijzen.

Snel en goed !

Super makkelijk, snel binnen, kortom we bestellen hier meer.

Klantgerichtheid , service en kwaliteit van topklasse

Onder de indruk van mijn eerste kennismaking met Wolswinkel !

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.