Snel, kwalitatief zonder veel gedoe.

zeer goed

direkt bestelt en geleverd zoals afgesproken

Slechte communicatie,

Levertijden die op de site staan kloppen absoluut niet met de praktijk, op mail wordt slecht of niet gereageerd

Top ervaring

Snelle correcte levering aan zeer goede prijs !!

Het juiste product op het verwachte moment.

Een puur genot weer met scherpe messen te maaien. Maaitijd weer bijna gehalveerd met dito besparing van brandstof. Ze verdienen zich zo terug. Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd.

Correcte levering van bestelling.

Mijn bestelling was zoals op de website staat vermeld inderdaad de volgende dag geleverd.

Tevreden klant met ongelukkig resultaat

Wolfwinkel kan er niks aan doen, maar mijn bestelde maaidek is nogsteeds niet ontvangen. Dit komt door husqvarna die leveringsproblemen heeft, andere bestelde producten binnen no time ontvangen! :)

snel, goede prijs

snelle levering, goede prijs, niks op aan te merken.

Bestelling geplaatst, mail ontvangen, 2 dagen later product geleverd. Helemaal zoals het hoort. Dik in orde!

Kan niet beter: snel en dik in orde

Positief over ganse lijn

heel goed

Wat besteld is op tijd en correct geleverd door GLS

Mooi assortiment, professionele kwaliteit

Vriendelijke behulpzmen mensen in de winkel

Uitstekend...

Doen wat ze beloven op hun webshop, geven goede uodates inzake m8jn bestelling....

Zeer snelle en correcte service

Geweldige service

Binnen 2 dagen het bestelde in huis en het goede onderdeel.

Als het op voorraad is is vandaag besteld morgen in huis

Zeer snelle service en hele vlugge levering kon zaterdag meteen de zaagklus doen heb een tevreden klant erbij en ik ga zeker binne hele korte tijd weer bestellen raad iedereen het aan om bij deze firma te bestellen

Snel en goed geregeld en een prima prijs!

De laagste prijs die ik kon vinden, snelle verzending en prima communicatie gedurence het proces!

Supersnelle levering ondanks op het moment van bestellen deels niet op voorraad.

efficient

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Correcte levering!

Correcte levering en afhandeling administratie.

Snelle levering en goede service

Snelle levering van de grote maat schoenen die ik gelijk nodig had. Er werd meegewerkt en meegedacht. Ga zo door!

SUPER RAPIDE

ET CONFORME A LA COMMANDE

Fijne aankoop ervaring

Het bestelde product had een vertraagde levering en hierover werd duidelijk gecommuniceerd. Ik kreeg ook de optie om de bestelling nog te annuleren op dat moment. Uiteindelijk kwam het product eerder dan verwacht en werd het netjes op het aangepaste afleveradres bezorgd.

vlugge enjuiste levering

vlugge en correcte levering

Overzichtelijk, snelle service en niet duur!

Helemaal top.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.