Goede service, Snelle levering !

Correct en steeds vanaf de bestelling tot levering op de hoogte gehouden

Alles op tijd

Groot of klein, alles tot in de puntjes verzorgd.

Snel,zeer uitgebreid assortiment.keurig geregeld

Ruim assortiment, snel geregeld,keurig op de hoogte gehouden van de verzending. 1 klein minpuntje.... veel te grote verpakking voor een envelop zending. Gevolg pakketbezorger had het pakketje voor de deur gegooid.

Duidelijk en komen afspraak na top

Duidelijk en komen afspraak na top

Allereerste bestelling bij Wolfswinkel Groentechniek. Prima service en stipte levering. Aangenaam verrast jullie te leren kennen.

Goede en snelle levering

Snelle levering van wat ik heb gekocht

Top !

Bedankt voor de snelle en correcte service ! Tot snel voor de volgende bestelling

Verkeerde bestelling ontvangen, dezelfde dag nog de juiste verstuurd. Top geregeld en meedenkend personeel. Ik kan weer mijn werk uitvoeren!

Snel en goed

Snel verzonden en prima verpakt

super

snelle service en niet duur

Doen wat ze beloven.

Je wordt goed op de hoogte gehouden waar het pakket is. Kortom prima winkel.

Makkelijk en efficiënt

Mijn bestellingen plaatsen was enorm makkelijk en ik kon het de volgende dag al ophalen bij een lokaal ophaal punt! Uitstekend.

perfecte service!

snelle en correcte levering van een paar Meindl werkschoenen. Schoen bleek toch iets te groot maar kon ik snel ruilen voor een maatje kleiner. snel geregeld.

Duidelijk en vlot.

Via deze website vond vlot en voordelig het benodigde onderdeel voor mijn al wat oudere zitmaaier. Heel tevreden.

Goed en snel

Vlotte bestelling en correcte levering

Top geregeld, snelle levering

Goede, snelle levering. Product helemaal naar wens.

Supersnelle service en goede prijs

Duidelijke website en snelle levering

prijs kwaliteit prima

in 6 worden prijs kwaliteit PRIMA levering zeer snel

Snelle levering mooi product!

Duidelijke prettige website, gevonden wat ik zocht en snel geleverd.

Top, snelle levering❗️

Voor het eerst besteld. Goed product en vlotte levering.

Options geleverd en voor een goede prijs

Netjes

top

goed en snel

Perfect! Zowel de aanbieding als de levering.

Zoals het hoort!

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.