Ik had het idee dat de order niet goed doorgekomen was, maar na telefonisch contact , waarbij ik keurig te woord gestaan werd. Bleek alles in orde en werd het missende onderdeel gratis nagestuurd.

Besteld bevestigd en ontvangen in minder dan 48uur.

Top dikke duimt voor vlotte levering en scherpe prijs.

Zeer uitgebreid assortiment en snelle levering

Prima service en zeer goede website, met onderdelen schema's

Top.

Snelle en correcte service.

Super snelle levering en goede prijs voor een topproduct

Ik ga hier zeker nog een keer iets bestellen.

Superb !!

Top Bijl !! handig licht en vlijmscherp !!

lang gezocht eindelijk gevonden !

Ik heb lang moeten zoeken op het internet om jullie te vinden i.v.m. wisselstukken voor Gardena /Husqvarna...Nu ik jullie gevonden heb mag je zeggen dat je er een klant bij gewonnen hebben...Ook dank voor de snelle service...

Snelle perfecte service!

Bestelling snel, correct en netjes verpakt ontvangen.

Prima en snel

Mooi assortiment. Snel bezorgd. Dank!

gewoon goed !

Wat je verwacht dat krijg je ! Top !

Een aanrader

Mijn eerste aankoop is mij 100% bevallen: betrouwbaar, vlugge levering en netjes thuisgeleverd

Top products

Top products and professional services

Too

Nvt

Nvt

Correcte service!

Zeer goede service

Ik kan geen opmerking geven. Het is gewoon goed

Prima website, prima prijzen en snelle verzending

Zoals al in de titel van deze beoordeling ging eigenlijk alles zoals het zou moeten. Ik ben blij met dergelijke goede service.

Bestelling is correct gekeverd

Duidelijke omschrijving op website Zowel omschrijving artikel en wanneer welk artikel bezorgd wordt

Altijd goede en service

Ik word er altijd netjes en goed geholpen en als er iets niet is kunnen jullie het na leveren .

Duidelijke product omschrijving op de site en snelle service

Door de duidelijke omschrijvingen kon ik een afgewogen keuze maken. De levering ging netjes en de kwaliteit was precies wat ik verwacht had. Top!

vlotte website/bestelling snelle correcte levering

vlotte website/bestelling snelle correcte levering

Top assortiment en service

Wolfswink heeft een geweldig assortiment. Mijn bestelling lag klaar en voldoet geheel aan de verwachtingen. Toen ik om advies vroeg voor een probleem, kreeg ik prompt en goed (en goedkoop) advies. Een aanrader.

Ze maken waar wat ze beloven, prima

Prima ervaring met een fijn bedrijf

Gewoon top

Goede prijs, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden.

Top, levering zoals afgesproken

Positief

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.