Gewoon goed!

Snelle en goede levering voor een goede prijs.

in orde ok

in orde ok

Goede en snelle levering

Het product voldoet aan de verwachting. Goede prijs. Snelle levering.

snelle levering, goede prijsverhouding

Het is ideaal dat je zelf op tekening je onderdeel kunt vinden.

Kreeg al snel bericht dat het opgestuurd was.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Beschrijving op de website was duidelijk en snelle levering. Goede informatie over status bestelling en levering.

Super snel en snel geleverd

Goede prijzen, snelle service en levering!

Na bestelling, snelle reactie, opvolging, administratieve afwikkeling en levering.

Valt niets op af te dingen.

Van begin tot einde , goed op de hoogte gehouden omtrent de status van mijn bestelling. En levering volgens afspraak. Ofwel een dikke 10.

vlotte service, maakt toezegging waar

eerste keer bij Wolfswinkel iets besteld en gekocht. Inderdaad binnen 24 uur is het pakket besteld, prima communicatie over het hoe en waar van het pakket. een opluchting na ervaringen met een aantal andere webshops.

Snel en correct geleverd

Perfecte levering

Snelle en correcte levering

Schnell und korrekt

Artikel passt und schnell versendet

Hele snelle levering!!

Snelle service met een groot assortiment tegen een goede prijs

Gezocht op internet voor een lang zaagblad, deze gevonden bij de webshop van Wolfswinkel Groentechniek tegen de beste prijs, goede informatie en vergelijkingsmogelijkheden met verschillende merken. Pas ontdekt dat ze ook via veel product tekeningen de onderdelen makkelijk kunnen opzoeken en bestellen, super handig! Ja, voor mij is dit een meerwaarde om nog eens vaker te bestellen. groet, Arjan

Goede klantenservice

Ik wou een deel van mijn bestelling annuleren en dat was snel geregeld en het geld stond ook heel snel weer op mijn rekening.

Goede service en zeer snelle levering!

Had mesjes en een laagspanningskabel bestelt voor onze robotmaaier. De producten waren perfect in orde en de levering was zeer snel!

Alle onderdelen snel geleverd en makkelijk te bestellen.

De webshop is zeer goed ingedeeld met duidelijke informatie over elk artikel. Scherpe prijzen en uitgebreide keuze in verzending en betaling.

Gewoon corect geleverd

Goede en overzichtelijke sit Corect geleverd

Zeer snelle levering!

Prima site waar je gerust kunt bestellen

Alles werd keurig geleverd, wel in delen omdat de onkruid borstel nog maar net uit was en niet direct te leveren maar dat werd ons van te voren al meegedeeld dus dan weet je hoe dit kan.

Bestelling snel en correct uitgevoerd

Veel keuze en betaalbaar

Persoonlijk en klantvriendelijk

Hoewel het erg druk was, werd er goed geluisterd naar mijn verhaal en werd het pakket, waar ik om verlegen zat, dezelfde dag verzonden! Reuze fijn!

Prima en snelle service

Ik had een nieuw contactsleutel nodig voor mijn Husqvarna 213c. Deze was afgebroken. Snelle levering, zodat de machine weer snel zijn werk kon gaan doen.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.