Netjes snel geleverd. En voor een vrij specifiek onderdeel.

Verzenkosten wel fors voor wat ook in enveloppe had gekund. Daarnaast prima!

Perfect!

Vlot gevonden wat ik nodig had. Levering binnen termijn zoals opgegeven. Kan niet beter.

Levering prima in orde en snel

Bestelde artikel snel en probleemloos geleverd.

Hele vriendelijke medewerkers en een goede service

De kennis van de medewerkers is hoog. Ze hebben mij heel veel kunnen uitleggen over het sprinklersysteem van Gardena!

Snelle en goede service

Snel en in orde

Telefonisch goed geholpen.

Voor het eerst hier iets besteld , ben heel tevreden .

Perfecte service

De keuze uit 3 pakketbezorger en de bezorgkosten vallen reuze mee en vlugge levering

Zeer tevreden.

Perfecte service, vlotte levering.

Prima en uitstekend geleverd

Had de accu stuk van mijn maaier En zag bij u de dezelfde staan Meteen besteldt en prima geleverd Ook stond bij de omschrijving welk model hij de nieuwe accu van was Dat is uitstekend omdat mijn grasmaaier een paar jaar oud is en de serie vsn de oude accu stond erbij

Zeer Snelle correcte levering

Zeer Snelle correcte levering. Ik had onderdelen nodig voor de zitmaaier waarvan onverwacht een v snaar gebroken was. De dag na bestelling heb ik de onderdelen ontvangen.

gebruiksvriendelijk voor een goede prijs

voor het eerst besteld, site is gebruiksvriendelijk en je wordt via mail prima op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Binnen twee dagen geleverd.

goede service en snelle levering

perfect

Snelle service.

Spullen zijn snel geleverd. Ook het op de hoogte houden i.v.m voortgang van de levering is super. Bedankt.

Goed en snel geleverd

Goede site met originele onderdelen tekeningen eenvoudig te bestellen

snelle corecte levering

uitstekend

Stipte en correcte levering.

Zeer snelle levering. Door afwezigheid bij de buren geleverd. Werd ons gemeld d.m.v. een handig kaartje.

Niets op aan te merken

Snelle verwerking van mijn order, goed verpakt en voldoet aan de verwachtingen.

Meerdere dingen besteld . Prima geleverd.

Snelle correcte levering.

Binnen 24 uur geleverd in nette brievenbus verpakking.

Topservice

Bestelling goed op te volgen en tijdig geleverd.

ik ben goed tevreden

perfect

moeilijk te vinden onderdeel bij Wolfswinkel direct en snel leverbaar. Toppie

Duidelijke communicatie

Vanaf bestelling tot aflevering duidelijke communicatie over vordering in het proces

Precies wat we besteld hebben

Zoals toegezegd snel het juiste artikel ontvangen

Super snelle levering Top

Tot de volgende keer

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.