Snel en perfect

Besteld en geleverd binnen de termijnen

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Snel, effectief en heel prettige klantgerichte aanpak van Iris!aanpak

Prima, snel & klantgericht. En Iris is een topper!

Gewoon weg top

Snelle levering van een mooi product voor een mooi prijs. Blij met mn Fisker bijlenset

Beste prijs en snelle levering

Goede website, duidelijk en met alle relevante informatie

Kwaliteits producten

Er is van alles te vinden en de beste kwaliteit producten zelfs onderdelen. Snelle levering

Top product snelle levering

Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice. Het bestelde op een zeer correcte manier afgewikkeld. Komt in totaal zeer vertrouwelijj over.

Geweldig, snelle service en correcte administratie afhandeling

Geweldig, snelle service en correcte administratie afhandeling

geen poespas netjes op tijd geleverd.

overzichtelijke website. gemakkelijk te bestellen op tijd geleverd. prijs / kwaliteit verhouding goed.

Betrouwbaar en snelle levering uit enorm assortiment.

Supersnelle levering van mijn bestelling om mijn Gardena slangenwagen geschikt te maken voor 3/4 slang en gardena-pro assecoires.

Goede en betrouwbare website en levering

Goede uitleg en filmpjes bij de betreffende producten, tevens ook de hoeveel van het product in voorraad en anders de vermelding hoe je de levertijd kunt achterhalen. Goede en de levering volgens het ' boekje'.

Super snel top

Top top

Duidelijk, snel, scherpe prijs

Duidelijke en overzichtelijke website, scherpe prijs en snel. De communicatie was perfect.

Snel en gemakkelijk.

Fijn product en snelle levering.

super

snelle levering zodat ik weer door kon.

Oke

Deskundige en snelle service!

eenvoudig en snel

eenvoudig en snel

Snelle en correcte levering.

zeer snelle levering

Mijn bestelling verliep vlot en duidelijke info bij het te bestellen produkt, en een zeer snelle levering

Snelle en correcte levering van het product

Prima product, groot assortiment aan artikelen

Geweldige service en snelheid

Snelle levering via leverancier. Top bedrijf.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.