Precies, snel.

Precies wat ik nodig heb, correcte informatie, snelle levering.

Alles duidelijk en snel geleverd.

Snelle levering, top product

Met de nieuwe onderdelen maait mijn zimaaier weer als nieuw!

Snel en conform afspraak geleverd

Snelle levering en goede aankoop!

veel onderdelen op voorraad

Na online bestelling , goederen binnen 2 dagen ontvangen.

volgens afspraak

Snelle levering van producten van hoge kwaliteit!

Snelle levering van producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

correcte levering

snelle, vlotte levering

prima!

Bestellingen worden snel verwerkt. Contact met klantenservice verloopt prima.

z

z

Goede service9

top produkt

eindelijk iets wat echt helpt tegen onkruid ,top

Scherpe prijzen en snelle levering!

Aangekochte producten snel geleverd en aan de beste prijzen!

Prima service!

De bestelling (Blundstone schoenen) via de website ging soepel en de levering was nog sneller dan verwacht. Een prima eerste kennismaking met Wolfswinkel.

Correcte en vlugge levering

Zeer Goede webschop

snelle en correcte levering

Turbo aflevering

Husqvarna zaagbroek werd dezelfde dag voor 18:30 afgeleverd. Precies voor het weekend dus helemaal top.

Snelle levering, binnen 2 dagen!

Goede prijs en snelle levering.

Net als bij eerdere bestellingen alles dik in orde.

super

alles snel en perfect geleverd

Kundige mensen en perfecte service

Een Husqvarna kettingzaag besteld, welke ik per pakketservice wilde laten bezorgen. Aan de telefoon werd mij verzocht om de zaag te komen halen zodat er een uitleg gegeven kon worden. Zeer fijn, want de praktijk ervaring van de kundige medewerkers haal je niet uit een gebruiksaanwijzing! Later op de dag toen ik het zelf moest doen kwam ik er niet helemaal uit; een belletje naar Wolfswinkel en het was opgelost.

Snel en correct

De bestelling is zeer correct verwerkt

Goede site, prima prijsstelling

Van tevoren even gebeld of ik het dezelfde dag, kon ophalen. Lag keurig klaar. Ook nog even keurig verpakt toe ik aangaf dat het voor een cadeau was. Service zoals je het graag ziet.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.