Prima geregeld besteld en snel geleverd.

Prima webshop en supersnelle service

Tijdens mijn zoektocht naar een Gardena textielslang al snel op de site van Wolfswinkel uitgekomen. Gebruiksvriendelijke website, prima prijs en supersnelle afleverservice.

Prima levering

Bestellen - top Informatievoorziening - top Verzending - top Product - prima, maar onze kat klimt er vrolijk over heen, nutteloos

Snelle levering en goed verpakt. Aantrekkelijke prijs.

Super snel

S’avonds om 23:00 besteld en de volgende dag gewoon binnen volgens afspraak. Echt super snel.

Wat een Delivery Speed !! Megafantastisch

Top product !! Werking product zoals omschreven ...en met red je Pakket wereldkampioen in bezorgingssnelheid

Uitstekende service, snelheid

Uitstekende service en snel

Op tijd geleverd

Super service

Z

Super goed

Mooi en netjes geleverd en verpakt zeer tevreden

Uitermate vlot afgehandeld. 's morgens besteld 's avonds in huis!

Telefonisch goed geadviseerd.

snel, duidelijk en netjes

handige website, snelle levering en netjes verpakt.

Correct, snelle levering

Correct, snelle levering tegen de laagste prijs op die dag op www

Uitstekende service, exact de voorlichting die ik nodig had!

Prettige manier van winkelen. Ik ben onervaren met het product wat ik nodig had. Er is alle tijd genomen om mij uit te leggen wat ik wilde weten en heb absoluut het gevoel gekregen dat niks dom of raar was om te vragen en er was geen haast of druk om mij op pad te sturen zonder dat alles duidelijk waden ik kundig bezig kan met mijn nieuwe aanschaf. Dank jullie wel, hele fijne ervaring met jullie zaken te doen!

Snel geleverd top ingepakt

prima krijgt wat je wil snel en goed ingepakt

Snelle en accurate berichtgeving en levering

Uitermate tevreden over assortiment en afhandeling van de bestelling.

Bizar snel.

Bizar snel bezorgd. Had voor mij ook later gemogen. Prima verpakt. Product nog niet gebruikt, maar lijkt kwaliteit.

Snel en perfect

Zeer duidelijke info op website. Snelle en correcte communicatie Perfect verpakking en levering

Snel bezorgd! Precis wat ik heb verwacht!

Goede service snelle levering

Ik heb hier een mooie snoeizaag besteld hij werkt perfect

Alles in orde

Snel levering (1 a 2 dagen) naar België, ondanks dat er op de website aangegeven werd dat er ongeveer 2 weken levertijd zou zijn. Zeer tevreden!

Uitstekend product, snel geleverd

Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen, en heel snel geleverd!

Top in ee woord

Gewoon top service

Snelle levering; goed info op de site.

Goede informatie op de site over de producten. Binnen 24 uur geleverd.

Snel en goede levering

Wat heerlijk dat je op jullie website de onderdelen los kan bestellen en zeer prettig dat dat kan aan de hand van de gedetailleerde tekeningen op jullie website. Ik heb de website bij andere aanbevolen.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.