Materiaal was goed en snel geleverd

Materiaal was goed verpakt. De levering duurde niet lang. Top service

Duidelijke website, makkelijk toegankelijk en snelle service.

Groot aanbod, veel flexibiliteit en klantgericht

Vanwege het niet voorradig zijn van een type protos helm welke online was aangeschaft werd er door het klantvriendelijke personeel een goede oplossing verzonnen waardoor er alsnog snel een helm werd geleverd.

Goed geholpen en snel

Snel en goed

Alles ging makkelijk en goed

Alles vlot verlopen.

Vlugge levering

Scherpe prijs, snelle levering

Snelle levering voor scherpe prijs. Netjes verpakt en goede communicatie over de levering

Van order tot levering zeer goed op de hoogte gehouden m.b.t. bestelstatus

Besteld product: Gransfors Bruks Grote Bosbijl Levertijd: <24uur Verpakking: Optimaal Bestelstatus updates: Uitzonderlijk goed

Zaterdagavond boombeschermers besteld. Woensdag binnen.

Compleet assortiment en snelle levering

Wolfswinkel is voor mij de referentie voor Husqvarna & Jonsered onderdelen. Van explosietekening naar levering in enkele klikken: handiger kan het niet.

Ruime voorraad en snelle levering!

Top service, 's morgens besteld en dezelfde avond nog met Red je pakketje gratis in huis!

fantastisch

De bestelling werd vroeger geleverd dan vermeld was.TOP!!!

Duidelijke info en snel geleverd

Duidelijke, overzichtelijke site. Info over status bestelling/ levering e.d. heel goed. Levering ook snel gedaan. Aanrader!

uitstekend

goede, snelle levering

Via internet, duidelijk zoekprogramma, snelle betaling en snelle bezorging

Snel bezorgd, voldoet aan de verwachtingen. Top

Prima service en levering zeer spoedig!

na telefonisch contact direct een aanpassing doorgevoerd in het bestelsysteem (via tekening bestellen)zodat ik alle benodigde onderdelen voor mijn Husqvarna rider tijdig geleverd kon krijgen, prima service en levering, een aanrader!

Geweldig bedrijf

Super snelle levering van het bestelde artikelen. Zeer tevreden!

Super maar dan ook super snelle levering.

Maandag namiddag een onderdeeltje kapot gedaan aan mijn kettingzaag. Het juiste onderdeel super snel.gevonden en besteld dinsdag namiddag was ik terug aan het zagen.

snel geleverd en hadden precies wat ik zocht

ik was opzoek naar een stikker voor mijn motorzaag, de motorzaag komt uit 1997 en ik dacht dat ik nooit de juiste stikker zou vinden. ik had al meerdere sites bezocht maar deze verkochten allen volledige kits voor 27 euro met stikkers die ik niet nodig was.

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Prima voor elkaar.

Goede en snelle levering.

Zie vorige.

Geweldig!!!

Goede communicatie, snelle levering!

Perfecte en zeer vlotte levering !!!

Toevallig op Wolfswinkel terecht gekomen. Vond wat ik zocht. De bestelling is zeer vlot en prima geleverd. Volgende keer ga ik beslist weer naar dit adres. Een aanrader. Fam. Reumer

Uitstekende telefonische voorlichting

Echt geweldig dat tijdens het advies gesprek de artikelen al vrijblijvend in mijn winkelpand werden gezet. Echt klasse!

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.