Alles ok en snel geleverd

Alles ok en snel geleverd!

Er werd adequaat geregeerd op een klein vraagje over mijn bestelling. Super!

Alles correct

Snel uitgevoerd , perfect

Top 10

snelle bediening top

Geweldig!

Snelle levering en duidelijke website. Kom zeker terug bij jullie op korte termijn en zal andere het aanraden

Perfect product, snelle levering

Erg tevreden met deze webwinkel. Product werd snel geleverd, groot assortiment. 1 tip misschien wel ff beschermend inpakken. Het voorwerp zat in een grote doos en schoof alle kanten op.

Netjes geregeld

Zoals verwacht van de Wolfswinkel netjes geregeld en voor een mooie prijs.

Très satisfait

Commande conforme et expédition rapide. Emballage soigneux.

snel en flexibel, komen afspraken na

Keurig aangegeven dat het druk was, toch maar even gebeld, en ze waren gelukkig in staat de bestelling op tijd klaar te hebben liggen omdat ik toevallig in de buurt was. Goede service.

Goede uitleg, snelle service

Goede uitleg, snelle service

Zeer snelle service.

Binnen de 14 uur werd de bestelling geleverd.

Niets mis mee !

Keurig verzorgd. Van harte aanbevolen.

alles prima

many thanks

goed en snel

waar velen zeiden : "uit de collectie of niet levverbaar" vond ik het toch en dat was prettig. uw site is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Al na een paar dagen het artikel thuis.

Heldere website, goede prijs, lage verzendingskosten, snelle levering!

Heldere website, goede prijs, lage verzendingskosten, snelle levering!

Zeer korrekte levering van een toestel in België geleverd:v Kantenmaaier Flymo Mijn vorig toestel was ook een Flymo waarvan ik 10 j veel plezier heb beleefd , daarom deze keuze. Vanluyd Vital

Persoonlijke service van hoge kwaliteit

Een aantal keren heb ik contact gehad met de service afdeling om te vragen of de gewilde Gardena grasmaaier al op voorraad was. Iedere keer werd ik vriendelijk te woord gestaan en werd er meegedacht. Toen ik via andere aanbieders melding kreeg dat het product weer voorradig was, was dat nog niet bekend en zichtbaar In het systeem van Wolfswinkel, maar ze zijn het direct gaan uitzoeken, werd ik terug gebeld en werd de grasmaaier de dag later bezorgd. De persoonlijke betrokkenheid waarderen wij enorm en daar kunnen andere firma’s nog wat van leren. Zo is online bestellen wél leuk!

Duidelijke webshop, op tekening onderdelen gevonden , normale verzendkosten. Ik blijf klant

Professioneel en bijzonder snel

Goed!

Gewoon zoals een bestelling hoort te zijn.

Prettige telefonische klantenservice en snelle levering!

Prettige telefonische klantenservice en snelle levering!

Snel, adequaat en correct!

Mijn bestelling ontving ik een dag na mijn bestelling, sneller was niet mogelijk. De kleding (een broek en fleecejack van Rovince) was goed verpakt en precies zoals verwacht. Kortom, helemaal goed!

Top geregeld

Mooie zaak!!

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.