Snelle levering, prima product

Garden tuinslang gekocht. Levering volgende dag. Helemaal tevreden.

Top service!

Artikel besteld, netjes geïnformeerd over de status van de levering. Bestelling goed ontvangen en netjes verpakt.

Goede service begeleiding, en goede vakkennis aanwezig

super vlot

snelle en juiste levering door vriendelijke besteller op de afgesproken tijd van de dag.

Komen afspraken na en zeer snelle levering prijs kwaliteit is zeer goed

Professionnalisme.

Prijs en snelheid, follow-up.

snel en goed

snelle levering en goede aankondiging van afleveren

duidelijke en volledige communicatie, heel snel geleverd daar bovenop

duidelijke en volledige communicatie, heel snel geleverd daar bovenop

De spoel afdekkap was bij Wolfswinkel veruit de goedkoopste en ook nog supersnel geleverd.

's avonds besteld en de dag erop geleverd,de afdekkap die ik nodig had voor mijn grastrimmer was hier veruit de goedkoopste.

Alles binnen 1 dag thuis

Goede efficiënte website.

Snelle levering tegen een scherpe prijs

We werden steeds keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Product is zeer snel geleverd en was netjes verpakt. Erg tevreden.

Gewoon goed!

Duidelijke communicatie en snelle levering.

Buitengewoon tevreden

Scherp in prijs. Goede en duidelijke website. Snel geleverd. Duidelijke communicatie.

Snelle service en veel info per mail over het bestelde artikel!

Het is mij goed bevallen dus ik zal zeker in de toekomst vast nog wel iets bij jullie bestellen.

Snelle levering en goed verpakt. Prima. Ik bestel mijn volgende product hier weer.

Duidelijk en snel

Makkelijke site en zeer snel geleverd

Zeer snelle levering!

Na een email de volgende dag reeds in bezit. Ook niet duur. Uitstekende service!

Super snelle levering en top producten!

Ben zeer tevreden, producten van hoge kwaliteit met super snelle levering.

Prima de luxe

Gardena slangenwagen inclusief tuinslang tegen erg scherpe prijs gekocht. Oorspronkelijk wilde ik enkel de slangenwagen kopen, maar die bleek niet leverbaar te zijn. Een attent mailtje deed me een voorstel dat ik niet kon weerstaan. Erg snelle en vriendelijke bezorging. Mijn indruk: prima de luxe webwinkel.

Snel en goed!

De volgende dag al in huis! Top!

Snel geleverd, alles compleet

Komen afspreken na, snel geleverd! Hadden als enige webshop alles wat we zochten

Woensdagnamiddag besteld en donderdag om 12 u had ik mijn bestelling al . Ook de 3,5 € verzendingskosten is een zeer faire prijs . Bedankt en zeker tot later .

Perfecte eerste bestelling

Ik vind de manier van het zoeken van het juiste onderdeel van mijn grasmaaier (FlyMo TL400) erg handig op de site met de tekening en onderdeelnummers. Het bestellen ging super simpel en de communicatie van het bedrijf over de bestelling is volledig en glashelder. Morgen even proberen of de V-snaar ook past maar daar heb ik alle vertrouwen in. Dit bedrijf is een voorbeeld voor anderen.

Super snel

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.