uitstekende vlotte levering

Website klopt, informatie/artikel snel gevonden, direct na bestelling verstuurd, dezelfde dag nog geleverd!

alles even duidelijk en met een super snelle levering.

alles even duidelijk en met een super snelle levering.

niets mis mee

snel geleverd en de prijs klopte ook, Jammer dat de bezorgdienst de eerste keer niet ff belde dat ie er aan kwam .Ik woon op een bungalowpark en de slagboom is allen tijdens kantooruren te passeren. Nu moest ik tot maandag wachten en gelukkig kon k hem opvangen voor de slagbomen ,En belde hij dat ie eraan kwam. Eind goed al goed.

Eerste bestelling, vast niet de laatste bestelling.

Goede service, en kwaliteit, heel tevreden

Klantvriendelijkheid is supper goed.

Ik had voorschool (helicon) een aantal dingen nodig zoals een zaagbroek,helm, enz. De gene die mij heeft geholpen, heeft mij en mijn vader echt heel goed uitleg gegeven over die producten. Hij heeft ons niet de duurste proberen te verkopen maar gewoon een die een prima model was.

Positief!

Snel, correct!

Alles top geregeld

Snelle levering!!

Bijzonder snel geleverd

Heel laat besteld, maar toch nog de volgende avond geleverd. Ik dacht eerste dat het een foutje was toen ik de mails kreeg, maar ze stonden toch echt voor de deur de dag erna :)

Het spul werkt uitstekend

Ben zo blij over dit product. Het werkt uitstekend, het dood al het onkruid. Prima product!

uitstekende service

correcte en snelle levering

snelle correcte service

snelle correcte service

Keurig verzorgd van bestelling tot aflevering

Goede communicatie over order. Levering zelfs sneller dan verwacht. Goed stevig verpakt. Niets op aan te merken en voor herhaling vatbaar.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

dat smaakt naar meer

Goede prijs en sympathieke bezorger

Snelle levering en keurig verpakt.

zeer snelle levering en uitstekend product

Het bestelde product (een vouwzaag) werd binnen een dag geleverd met de beste track en ttrace informatie die ik tot nog toe ben tegengekomen. Product voldoet ook volkomen aan de verwachtingen.

'S-ochtends besteld, 's-avonds in huis. Top! Goed verpakt! Allemaal helemaal oké. Mijn dank!!!!

geweldig

Zeer goede online communicatie Erg vlotte afhandeling en aflevering

Duidelijk , snel en erg betrouwbaar

Mooi assortiment voor liefhebbers van de tuin .

top service !

Duidelijke website, snelle levering en product in perfecte staat

Snel en vriendelijk

Snelle verzending, fijne track and trace en vriendelijke benadering super tevreden echt een aanrader!!

Perfecte service en levering

Duidelijke info op website, snelle levering.

Supersnel

's Morgens besteld en aan het begin van de avond al in huis!!

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.