Very good

Great product and very fast delivery.

Impeccable !

Livraison rapide et prix compétitifs, excellent !

snelle levering 9

Volgende dag binnen!!!

Ik bestelde mijn artikel te laat om devolgende dag te bezorgen maar super werd toch de volgende dag bezorgd

supersnelle en accurate levering

genoeg gezegd

Alles in een overzicht goed te zien en zeer duidelijk

Ik zocht voor een cadeau en een voor mezelf en dat moet een waterslang zijn die ook handig is om op te bergen en mee te nemen. Wij hebben beide een grote tuin met kapsel en slang maar voor de voorzijde waar trottoir is ontbrak een slang om alles schoon te spuiten en de planten te bewateren.

uitstekend

alle artikelen op voorraad , tijdig en verzorgd geleverd . scherpe prijzen.

Goede snelle service!

Goede service! De bestelde onderdelen lagen helaas niet op voorraad dus zijn de onderdelen direct vanaf de fabrikant verzonden. Topservice!

Super snelle levering & kwaliteit

Alles zoals een goed bedrijf het zou moeten doen.

prima levering. Ga ervan uit dat het product in orde is, maar heb het nog niet geopend.

Correcte en snelle levering aan eerlijke prijs

Snelle levering, goeie en eerlijke communicatie, Zeggen zoals het is en zal zijn.

Prima service en zeer vlot bezorgd

Goede artikelen voor een gunstige prijs. De bestelling was de volgende dag in huis. Ik ben zeer tevreden.

Super winkel

Super goede service snelle levering kan niet beter

was een snelle levering en was goed verpakt ik ga zeker vaker bestellen

Duidelijke site met goede product info

Duidelijke site, geen schreeuwerige aanbiedingen en no-nonsens kortingen etc Dat wat je zoekt wordt correct aangeboden en keurig volgens afspraak geleverd

perfekte en snelle levering naar Belgie

Niks te zeggen over het geleverde materiaal. het is perfekt. De prijzen staan scherp en de levering was snel via Post.nl

Perfect snel geleverd

Kortom leveren zoals het hoort.

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering, alsook prijs/kwaliteit TOP!

Prima, geen commentaar

Snelle levering, alles helemaal naar wens!!

zeer goed

correcte communicatie en opvolging van bestelling

Fijne service

Vlotte levering in herkenbare verpakking

Vlotte levering in herkenbare verpakking die uitnodigend werkt.

Snelle levering en uitstekende service!

Na lang speuren op internet een kettingzaag bij Wolfswinkel besteld. Naast een goede prijs en snelle levering geven ze een uitstekende service. De zaag werd voor verzenden getest en afgesteld en was bij levering al gevuld met kettingolie en 2 Takt benzine. Zelf even het zwaard en de ketting monteren, starten en de motor sloeg snel aan. Fijn ook om naar een fysieke winkel te kunnen gaan met een eigen service werkplaats waar ze verstand van zaken hebben mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn met de machine. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

goed geholpen, doen wat ze zeggen

door de drukte kreeg ik wat later antwoord maar heb verder goed contact gehad en er werd meegedacht. ik kreeg het installatiepakket eerder opgestuurd van de robotmaaier zodat ik die vast kon installeren. de maaier zat iets levertijd op. deze is uiteindelijk ook netjes geleverd.

Goed en punctueel

Enige minpuntje .. ik had bij bestelling GLS aangegeven. Pakket is met PostNL verzonden. Daarwas mijn opgegeven alternatief GLS ontvanger niet blij mee.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.