Nadat we goed zijn voor bereid door Track&Trace en zo de route kon volgen en gerealiseerd is door Wolfswinkel ,werd mijn bestelling op de afgesproken tijd, bij mijn huis afgeleverd.

fantastisch

mooie site, goede prijzen, makkelijk bestellen en snelle levering

Uitstekende en snelle service

Vandaag bestelt en morgen in huis. Ook aan de telefoon heel behulpzaam en klantgericht.

Snelle duidelijke service!

Duidelijk in communicatie, werd van tijd tot tijd op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

Goede service, snelle levering

Product voldoet aan verwachting

Goede opvolging bestelde producten.

Goede communicatie via mail aangaande afhandeling bestelling alsook track&trace.

Zoals het hoort, en misschien zelfs beter

Ik zocht een paar onderdelen voor mijn grastrimmer. Na wat speurwerk bij Wolfswinkel terecht gekomen. Met de duidelijke afbeeldingen en omschrijvingen binnen enkele minuten de onderdelen besteld en eerlijk gezegd nog sneller geleverd dan verwacht.

Verzending vond ik niet heel snel

Verzending mocht wat mij betreft wel sneller mogen , was toch een week wachten

Zeer goede ervaring.

Eerste ervaring. Prima webshop met een duidelijke procedure. Goed product, snelle levering.

Snelle en correcte levering (1 dag).

Op donderdag een luchtfilter voor mijn grasmaaier besteld op vrijdag geleverd. Super snel.

Overzichtelijke site, snelle levering en goede info mbt status product. Kortom, PERFECT

Uitstekend geregeld

Helemaal tevreden met de bestelling en de aflevering ervan gewoon top gedaan

Snelle levertijd. Contact gaat wat lastig

Ondanks een voorspelde lange levertijd bleek er sprake van een snelle levertijd.

Goedkoop en snel geleverd

Na vergelijken kwam wolfswinkel er als goedkoopste uit én een snelle levering. Kwaliteit van de producten is top.

Goede, snelle service en niet duur.

Ik miste een veer voor de bosmaaier, bij Wolfswinkel hadden ze deze op voorraad. Volgende dag binnen. Super service.

Top product en top service,bedankt

Ik kan niets anders zeggen dan top service

Super!!

Ik wist niet precies welk artikel ik moest bestellen voor mijn gras gras trimmer ik belde en kreeg een artikel nummer opzoeken, nee dat was niet wat ik moest hebben weer bellen (ik schaamde me zelf gewoon, moest ik die mensen weer lastig vallen) maar super geholpen met het volgend artikel nummer besteld en is perfect.. super blij!! Top service!! Aanrader!

Uitstekende ervaring

Supersnel geleverd binnen 1 werkdag ondanks de corona crisis . Goede mail communicatie en een mooie prijs voor het artikel waarvan ik eigenlijk dacht dat dit niet meer geleverd zou kunnen worden . Dik tevreden .

Goed profijt zeer tevreden

Geduld is het halve werk

gewoon goed je blijf op de hoogte gehouden worden

Zeker aan te raden

Alles zeer snel opgemaakt en opgestuurd.

Snelle levering goede communicatie

Alles perfect geregeld.

Degelijke en betrouwbare zaak

snelle levering en goed verpakt

Prima en op tijd geleverd

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.