Snelle goede levering

Snelle levering met het juiste product goed verpakt! Alles wat je verwacht!

zeer goede klantenservice

ik koop zelden on-line maar ik kon een bepaald vervangstuk nergens vinden of kopen. Bij Wolfswinkel wel, dus probleem opgelost in geen tijd.

Weer helemaal top, net als mijn eerdere bestellingen

Net zoals alle bestellingen supersnel geleverd en met de vertrouwde kwaliteit Voor een eerlijke prijs!

Es lief alles zu meiner vollsten Zufriedenheit.

Ich habe bei ihnen eine Bestellung ausgelöst und bin mit der Abwicklung voll zufrieden.

Alles zeer snel afgehandeld

Zie boven

Aan het einde van vrijdagavond besteld en maandag al in huis!

Prima service en prijs! Vrijdagavond (laat) besteld en maandagochtend kreeg ik een bericht dat mijn pakket dezelfde dag geleverd zou worden door "Red je pakketje". Een bezorgservice waar ik nog nooit eerder van gehoord had maar beide partijen hielden mij uitstekend op de hoogte via de mail. Duidelijk en snel. De avondlevering vond ik ook erg prettig. Ik had het "Gardena combisystem kleingereedschapsset" besteld en bij Wolfswinkel was de prijs ronduit het goedkoopst. Inclusief verzendkosten scheelde het minimaal een tientje. Een enorm verschil! Enige minpuntje wat ik mij kan bedenken is dat de doos waar het setje in bezorgd werd een beetje te groot was in verhouding. Als ik weer wat voor de tuin nodig heb ga ik zeker weer bij Wolfswinkel bestellen.

Vlotte en goede service

Heel vlugge service. Vandaag besteld en morgen al bezorgd.

Snelle betrouebard levering

Waar anderen vanwege Corona niet of te laat leveren levert Wolfswinkel snel, en doet wat ze beloven.

Prima voor mekaar.

Prima voor mekaar.

Vertrouwelijk,en snelle levering.

Het is mijn eerste keer,maar het zou niet de laatste keer zijn.

Duidelijke site, snelle levering, goed product.

Top...

Geweldige zaak snelle levering

Fijn bedrijf om iets te bestellen veel duidelijkheid goede prijs

Prima service en prettig klant contact.

Goede en duidelijke website, en een prima service het enige minpuntje is dat ik had opgegeven om het pakket per Post NL te versturen,aar in plaats daarvan is het pakket met UPS meegekomen.

Super snelle levering, top bedrijf!

Onwijs goed ingepakt en wel thuis afgeleverd binnen 3 werkdagen. Echt een webshop om aan te bevelen!!

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling en goeie site

Zeer snelle levering

Bestelling super snel en netjes afgeleverd

Zeer snel

Na het bestellen werd ik goed op de hoogte gesteld over wat er gebeurde, het parket werd de volgende dag al geleverd

Goed product tegen een goede prijs

Super tevreden over de snelle levering, een zeer goed product tegen een geweldige prijs.

Produkt tijdig en verzorgd geleverd.

3M oorbescherming top kwaliteit.

Hele goede service

Snelle afhandeling en duidelijke communicatie. Bestelde artikel was zorgvuldig verpakt.

snel bezorgd

binnen een paar dagen bio ketting olie in huis wat ik in de fiets speciaal zaak niet kon vinden

Prima geleverd volgens afspraak

Het product was prima verpakt en volgens afspraak geleverd.

Snel en helder status

Prima ervaring, maar maar een keer besteld tot nu toe.

Prima site, vlotte afhandeling

Bestelling direct de volgende dag verzonden. Mooi dat gebruik wordt gemaakt van brievenbuspakje (indien mogelijk), scheelt weer in de verzendkosten. Jammer dat PostNL 5 dagen nodig had om het pakje te bezorgen......

Zeer snelle en accurate levering.

Zeer snelle en accurate levering. Duidelijke en overzichtelijke website met waardevolle informatie, zoekfuncties en ondersteunende onderdelenboeken.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.