Snel, goedkoop en goede communicatie.

Snelle levering, goede prijzen en je wordt telkens op de hoogte gehouden van de status!

Product op beloofde tijd geleverd

Geen enkele problemen met de coronadrukte, top dus

Vlotte afhandeling en vlugge verzending

Goed product voor scherpe prijs. Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk

Prima ervaring!

Materialen besteld, welke vervolgens keurig ingepakt en snel geleverd zijn! Top! Hier ga ik vaker bestellen.

Prima Service, super snele levering

Prima Service, super snele levering

Perfecte aflevering

Zeer tevreden over het geleverde.

xxxxxx

Snelle levering. Goed te volgen!

Duidelijke website. Goede prijzen. Product wordt snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de levering.

Vlot en aangenaam

Vlot en aangenaam

Ze doen wat ze zeggen

Super snelle levering en blij met mijn aankoop!

Wij kunnen U Wolfswinkel Groentechniek zeker aanbevelen!

We zochten een besproeiingscomputer en na enig speurwerk op het internet kwamen we er bij Wolfswinkel een tegen van Gardena voor een behoorlijk scherpe prijs. Goede reviews en het thuiswinkel waarborg gaf ons een goed gevoel en deed ons besluiten om bij dit bedrijf onze bestelling te plaatsen. Daar hebben we achteraf zeker géén spijt van. Vanaf het eerste moment tot het moment van levering werden we netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Ook kregen we duidelijke uitleg over "hoe te handelen" wanneer er iets mis zou gaan. Uiteindelijk werd de besproeiingscomputer de volgende dag, snel en op tijd dus, door Post NL bij ons afgeleverd. En wat de garantie betreft, ook dat zit bij dit bedrijf wel goed! Wij zijn uiterst tevreden over deze excellente service en bestellen hier volgende keer zeker weer.

4K: Kennis, Keuze, Kunde, Klantvriendelijk

Zie boven

Snel geleverd, en goed verpakt. Prijs / Kwaliteit is prima.

Alles ok

Goede en snelle levering

Telefonisch contact gehad of ze de spullen echt op voorraad hadden. Tom van het magazijn heeft gekeken en direct al klaar gelegd en heb online besteld. Binnen een half uur kreeg ik al een bevestiging dat het pakket verstuurd werd en de dag na Hemelvaart al direct bezorg gekregen in Belgie. Super tevreden

Vlotjes

Mooie en duidelijke website snelle levering

helemaal top

Goed product. Snelle levering en een goede mailwisseling. Werd goed op de hoogte gehouden wanneer er werd geleverd.

TOP

Zeer goede en juiste prijs en snelle levering!!!

Goede ervaring, snelle levering en kwaliteit van het product is goed

snelle afhandeling van het bestelde product

OK

Een geweldig product en levering na een deskundig advies.

Een geweldig product en levering na een deskundig advies.

Netjes en op tijd geleverd

Supersnelle levering

Mijn complimenten voor de supersnelle levering. Richard

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.