Alle bestelde onderdelen gekregen

Het duurde even omdat een aantal onderdelen besteld moesten worden. Alles is geleverd in twee sendingen. Daarbij werd keurig aangegeven dat één onderdeel in backorder was. Zeer tevreden

Heel tevreden

Heel snelle en goede gratis levering voor een product waar ze bij andere winkels minstens €20 aanrekenen. Top product ook.

Goede prijs.

Overzichtelijke website. Makkelijk bestellen en betalen. Kan geen mening geven over de levering (Levering heeft door de Corona langer geduurd dan normaal ).

Zie onder

Prima. Snel geleverd. Goed geïnformeerd. En ook nog goedkoper

Super snel en goede kwaliteit

Had boomstambeschermers besteld. Nu in deze tijden zul.je verwachten dat je pakketje te laat komt. Teminsten daar hadden e rekening mee gehouden. Tot ik een mailtje van ze kreeg dat me pakketje door red me pakketje werdt overgenomen. En je raad het al. Pakketje ruim op tijd bezorgd. Dus voor snelle service en kwaliteit moet je bij wolfswinkel zijn.

Prima geleverd

Niks aan te merken, alles goed gedaan.

superb

snelle bezorging

Een aangename kennismaking !

Op de website een bestelling gedaan waarbij werd vermeld dat de levering 3 tot 5 werkdagen zou duren.'s avonds kreeg ik al een melding dat het artikel de volgende dag geleverd zou worden. Het artikel was ook boven verwachting en van zeer goede kwaliteit. Mijn ervaring is dus geweldig, ga zo door Wolfswinkel Groentechniek !

Een mooie aankoop met snelle levering!

Een mooie duidelijke site, goed geprijsd, snelle en keurige levering. Ik kan deze winkel aanraden voor uw aankoop!

Prima ervaring, besteld en de volgende dag in goed orde geleverd.

Ik bestelde eenvoudig een artikel dat op voorraad was, en de volgende dag werd het geleverd. Helemaal tevreden over de service en het product.

Prima website. Supersnelle bezorging!!

Concurrerende prijzen, duidelijke website met goeie productomschrijvingen en super snelle, correcte bezorging

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Zeer snelle service.

Nadat ik besteld had, ben ik goed geïnformeerd geworden en kreeg ik de bestelling heel snel thuisbezorgd. Zelfs in deze Corona tijd, Chapeau.

super

Feilloze service !

Snelle service.

Bestelling geplaatst en ondanks corona de volgende dag het artikel ontvangen.

Goed zeer goed

Super service

Snel bezorgd, doordat de pakketdienst wat druk was hebben ze het overgedragen aan een andere dienst om toch optijd te bezorgen. Duidelijke updates elke keer als er iets veranderde met de bezorging. Kortom zeer tevreden.

onderdelen op voorraad voor een oude machine!

Voor mijn oude maaimachine kon ik aanvankelijk geen onderdelen meer vinden. Maar wel bij Wolfswinkel! Zelfs een zeer gedetailleerde tekening van de Husqvarna op de website, zodat je een juiste keuze kunt maken voor het te vervangen onderdeel. Super snel geleverd. Prima informatie over het moment van bezorging.

Snelle dergelijke service.

Amper twee dagen later bestelling geleverd. Mooi verpakt.vlotte afhandeling betaling.bedankt.

Breed assortiment, snelle levering en eerlijke prijs.

vlotte bezorging

goede wepschopwinkel

Perfecte opvolging van de levering en een goede prijs

Snel geleverd, goed geïnformeerd

Snelle en probleemloze levering. Erg goede informatie over der voortgang van de bezorging.

Top service!

Goed geholpen en erg snel reparatie klaar. Top!

Volgens afspraak

Product omschrijving voldeed aan de verwachtingen. Volgens bestelprocedure zou het pakket verstuurd worden via PostNL, maar dit ging via Red Je Pakketje. Aangename ervaring met het bezorgproces. Je wordt keurig op de hoogte gehouden via SMS.

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.