Rasch und unkompliziert

Schnelle Abwicklung, Artikel entspricht der Beschreibung und wurde unbeschädigt geliefert. Jederzeit wieder

Super beste Qualität.

Alles bestens schnelle Lieferung gerne wieder.

OTTIMO SERVIZIO più che soddisfatto

OTTIMO SERVIZIO più che soddisfatto

Schnell und einfach

sehr große auswahl, gute preise

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Allemaal goed! Website zou nog informatiever kunnen zijn, verschillen tussen de producten duiden

It is a good experience

It is a good experience.

zeer tevreden

Tevreden, snelle levering

Blij met product en snelle service

Ik bestelde een hoes voor mijn leatherman wave. Wolfswinkel heeft deze in verschillende kleuren. Hij kwam snel binnen en is erg fraai. Goede prijs en snel geleverd. Heel tevreden. Gert-Jan

Alles wie angeben.

Alles wie beschrieben, gute Ware und schnelle Lieferzeit. Shop kann ich sehr empfehlen.

So wie es sein soll

Einfaches bestellen hochwertiger Artikel und sofortiges Versenden dieser - einfach top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geschatte levertijd, is ook werkelijk de levertijd al meerdere keren.

Dat is bij andere wel eens anders

Goede kwaliteit snelle levering

Empfelenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

duidelijke site, snel geleverd, goede prijzen

De website van Wolfswinkel is compleet en duidelijk. Goede producten voor een goede prijs en nog snel geleverd ook.

Alles bestens

parfait pour moi

colis bien arrivé , en deux paquets . merci beaucoup !

Naar een telefoontje naar jullie de tafel vlug gekregen.

Het was een cadeau voor mijn man en die is er heel blij mee. . En gaan zeker nog wat bestellen . Fijne feestdagen. Gr.Mary

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Goed geholpen

Dikke prima

1e keer besteld, vlotte verzending!

Gemakkelijk besteld , perfect geleverd

We zochten op internet We kwamen uit bij Wolfswinkel Gemakkelijke te bestellen en daarna goede informatie en levering

prima complete levering

zoals het hoort :-)

Ouderwetse prettige en snelle service en hele goede kwaliteit!

Wolfswinkel communiceert snel en duidelijk. Doen wat ze beloven en leveren kwaliteitsspul. Uitermate tevreden! Henk H

Alles bestens, gerne wieder.

Schnell und günstig.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prettige service; men dacht goed mee en nam alle tijd die nodig was.

Dit noem ik klantenbinding! Ik kom zeker terug!

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.