Makkelijk Bestellen, Betalen en snel leveren

Prima geregeld!

vlekkeloos

Bestelling geplaatst, informatie over product en levertijd waren correct.

Snel en zorgvuldig

Volgende dag in huis, netjes verpakt

snelle verzending goede retour

Na een vraag via de telefoon werd het bestelde materiaal snel geleverd. Toen vervolgens de maat niet goed bleek te zijn heb ik deze terug gestuurd en netjes en snel het geld terug gehad.

Snel geleverd, goede producten

prima snel geleverd

wanneer je iets besteld wordt het snel geleverd.

Perfecte service

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Voortreffelijk

Informatie en levering snel en correct. Kan niet meer wensen.

Heel tevreden klant.

Heel tevreden klant Voor herhaling vatbaar

Vlotte en correcte levering van het bestelde

Zelfs in deze voor pakjesleveranciers zeer drukke periode een vlotte levering van de bestelling. Proficiat.

Duidelijke site, goed aanbod en snelle levering

Weet niet wat er beter kan!

Uitstekende communicatie. Prima verpakt. Goede kwaliteit prijs verhouding.

Goede en supersnelle levering

Ik had 2 koppelingen besteld avonds naar 18:00 uur en de andere dag al in huis. Dat had ik nog niet verwacht zo snel. Dus aangenaam verast . Dus ik zeg top bedrijf.

uiterst snelle levering

goede producten en zeer snelle levering

Goede service nette levering duidelijke website.

ben er niet persoonlijk geweest. alles besteld via de website. duidelijk en overzichtelijk. als je een onderdeel zoekt hebben zij de tekeningen van de machines op de site staan. zeer handig kun je het juiste onderdeel met het juiste artikel zo bestellen.

Snelle levering, goede prijs!

Vandaag besteld morgen in huis, zelfs in Corona tijd. Goed voor elkaar, qua assortiment en prijs!

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Uitstekende service

Heel lang moeten zoeken naar Gardena onderdelen, uiteindelijk gevonden bij Wolfswinkel, met duidelijke uitleg en tekeningen. Gemakkelijke bestelprocedure en snelle levering ondanks Covid-19.

Duidelijke site, goede prijs, snel geleverd

Duidelijke site, goede prijs, snel geleverd

Snelle nette levering motor ook netjes ingelopen/ opgestart!

Keurig snel geleverd en netjes verpakt. Prijzen zijn zeer scherp. Motor van de bladblazer afgesteld geleverd Dit is niet gebruikelijk bij aankopen via internet maar hier keurig geregeld Kom hier zeker met de rest van mijn aankopen terug!

Uitstekende service

Prima winkel, leuke aanbiedingen en eerlijk advies

Top product en volgens afspraak geleverd.

Gebruikersvriendelijke website en scherp geprijsde producten. Snelle verwerking van bestelling.

Snel en correct

Zeker aan te bevelen site

Krimweg 13 A

7351 AS Hoenderloo

Over Wolfswinkel Groentechniek VOF

Ons bedrijf is al vanaf 1925 actief is in Hoenderloo, waarvan al ruim 50 jaar “de Husqvarna specialist” van Nederland. Door ons uitgebreide assortiment Husqvarna, bosbouw, outdoor, (werk)kleding, (werk)schoenen & outdoor producten zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers. Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.